2777
2789
میشه دلیلتون رو هم بگید

اختلاف سنی خیلی زیادیه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه مستقل بودن تو این سن اونم برا یه پسر اپشن محسوب نمیشه 

یه چیزی بگو که نشون دهنده ی خاص بودن اون پسر باشه

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

تفاوت ذهنی زیاده خیلی

مشکل براشون پیش میاد بدجور

من چهار سالشو دیدم و تجربه کردم چطور بوده و چقدر تفاوت ذهنی چیزایی که اون میخواست و چیزایی که من میخواستم

۹ سالشم دیدم که چقدر سختی کشیدن

۱۵ سال که دیگه اصلا فکرشم نباید بکنه 

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
دیگه مستقل بودن تو این سن اونم برا یه پسر اپشن محسوب نمیشه  یه چیزی بگو که نشون دهنده ی خاص بو ...

خودش میگه که کاملن طرف مردونه س

بچه بازی نداره

و قابل تکیه کردنه 

تفاوت ذهنی زیاده خیلی مشکل براشون پیش میاد بدجور من چهار سالشو دیدم و تجربه کردم چطور بوده و چقدر ...

اخرش طلاق هس خدا شاهد هس اگه دروغ بگم من دوستی دارم متولد ۷۹ شوهرش ۶۳ بود ازدواج  کردن بعد پنج سال طلاق حالا دوستم رفت با متولد ۷۱ ازدواج کرد شوهرش هم رفت ۶۷ یا ۶۹ گرف دیدی اشتباهه هس کسی مخالفه ریپلای نزنه حالا دوتاشون هم خوشبختن