2777
2789

دوتا راهنمایی میخوام ازتون 

1_ مثلا اگه همسرتون ، نامزدتون تو گذشته از مادر پدرش دلخور باشه

و نتونه این قضیه رو فراموش کنه و بیاد پیش شما درد و دل کنهِ چی میگید ک اروم بشه؟! 

اون نیاز داره به شما به حرفاتون ک اروم بشه چیا میگید بهش؟! ( درس میشه ، غصه نخور و .. ) رو میدونم ی چیزی ک واقعا تحت تاثیر قرار بگیرهِ .. 

یکی ام اینکه 

2_ وقتی یکی ناراحت باشه فرقی نمیکنه بخاطر چی

کلا منظورمه 

اونو چجوری اروم میکنید؟! 

خواهش میکنم همتون نظر بدین واقعا به کمکتون نیاز دارم من🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم بهش پدرمادرتن ی لحظه یه حرفی گفتن تو به خودت گرفتی وگرنه اونا تورو خیلی دوست دارن و براشون اهمیت داری تو خانواده که نباید دلخوری باشه..

آنچه خدا برای تو کنار گذاشته سهم هیچکس دیگر نخواهد شد.!🤍

اگه از کسی ناراحت باشه حالا خانوادش یا دوستاش یا همکارا ب حرفا و درد دلاش گوش می‌کنم ی دور هم باهم غیبت طرفو میکنیم آروم میشه😅 ی جوری میشه اون ب من میگه ولش کن حرص نخور

فقط خوب گوش میدم تا قشنگ خودشو خالی کنه 

حرفای کلیشه ای 

درست میشه غصه نخور و ..... رو بزار برای اخرش

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

اولی رو اصلا قضاوت نمیکنم اصلااا فقط گوش میدم

دومی هم هر کسی قلقی داره من بیشتر میزارم تنهها باشه بعد میرم ببینم چشه 

آخه از دست من ناراحت باشه چیزی بگه خودش عذاب وجدان میگیره

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚