2777
2789
عنوان

ممکنه باز خطا بره؟ نظر بدید

1087 بازدید | 7 پست

شوهرم ۷بار  خیانت کرده با زن  سن بالا و مطلقه.سن بالا دوست هست  ظاهرا😑من  ۳قلو دارم... بچه هام نمیزارن  جدا بشم و  میگن  فراموش کن(۱۱سالن)

حالا متوجه  شدم مادر شاگرد مغازش هر روز  برای پسرش و شوهر من  غذا میاره،خودمون  فست فودی داریم...منم نهارشو میزارم  یا میبرم براش.من  زنه رو ندیدم،گاها غذای اونو میخوره و تعریف هم میده... شوهرش معتاد بوده  فوت کرده... دیروز  بین  صحبت هاش گفت چقدر هم جوونه.

سرانگشتی  حساب کردم  باید بین  ۳۹   الی   ۴۲ باشه.  شوهرم   ۴۴هست و من  ۳۴.

نظری  دارید  بفرمایید🛑🛑🛑🛑🛑چه کنم؟ لازم هست  کاری کنم؟🛑🛑🛑🛑

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیبگیم خوب خودت میدونی که یه خبرهایی هست دیگه  بچه داری چاره چیه  میتونی مغازه وهونش رو ...

خونه و   حق طلاقو  گرفتم  عزیزم. مغازه  اجارست.    میدونم  فعلا   خبری  نیست،مطمینم....ولی  میتونه   تا دوستی   بکشه،،حس م میگه😢

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خونه و   حق طلاقو  گرفتم  عزیزم. مغازه  اجارست.    میدونم  فعلا & ...

خوب چون بچه داری فعلا جدا نشو ولی به شوهرت گوشزد کن که کسی در مغازه غذا نیاره هر چی برخورد کمتر باشه احتمال خطاش کمتره یا همون فست فود بخورن 

یا فقط مادر شاگردش صبح غذا بده بیاره دیگه ظهر نیاد 

یا خودتم طهرا به بهونه غذا برو 

خدا در و تخته رو باهم جور کرده 

بنظرم حقته که بهت خیانت شده

حق تویی که اینقدر عقده ای هستی که به راحتی میای تو تاپیکا آدما توهین میکنی 

فکر کردی کی هستی که اظهار نظر میکنی 

متاسفم برای اون بچها که مادری مثل تو دارن 

خودت از صد تا موش فاضلابی بدتری 

خدا در و تخته رو باهم جور کرده  بنظرم حقته که بهت خیانت شده حق تویی که اینقدر عقده ای هستی که ...

جوش نزن موش کور