2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داتیس دو روز پیش رفتم نگاه کردم بالای ده تومن بودن همشون☹️☹️ مارک خوبش روی ۱۷ میلیون بود

اره معمولیش از دوازده و خورده ای به بالا من خوشم اومد پونزده و هشتصد بود واقعا زیاده

این برند ها که گفتی همه شون خوبن..  اگر جا داری شش شعله بزرگ بخر از اینها ک جدیدا تبلیغ میک ...

اصلا ندیدم شش شعله تا حالا اما الان گاز صفحه ای دارم باید جای همون بذارم ممنون از راهنمایی ات دقت میکنم ببینم چه طوریه

اره معمولیش از دوازده و خورده ای به بالا من خوشم اومد پونزده و هشتصد بود واقعا زیاده

کلا اجاق گاز خوب ۱۵ میلیون به بالا باید هزینه کرد اونایی ک قیمتاشون کمترن یجوری ان شکل ظاهرشون 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

آشپزخانه‌های امروزی به لطف تکنولوژی‌های مدرن، تبدیل به فضاهایی هوشمند و زیبا شده‌اند. از جمله تجهیزاتی که در این آشپزخانه‌ها به چشم می‌خورند، اجاق گاز صفحه ای است که با طراحی‌های متنوع و شیک، جلوه‌ای خاص به آشپزخانه می‌بخشند. اجاق گازهای صفحه‌ای با امکانات روزافزون و کارایی بالا، به عنوان یک انتخاب ایده‌آل برای آشپزی امروزی شناخته می‌شوند.

از جمله تنوع این اجاق گازها می‌توان به اجاق گاز رومیزی اشاره کرد که با ابعاد کوچک و قابل حمل، گزینه‌ای مناسب برای فضاهای کوچک مسکونی است.

بنابراین، اگر به دنبال یک اجاق گاز با راندمان بالا و ظاهری زیبا هستید، گاز صفحه‌ای و رومیزی می‌توانند گزینه‌های خوبی برای آشپزخانه شما باشند و برای دیدن انواع آن شما رو دعوت می کنم به فروشگاه اینترنتی آساکار.
اونجا کلی گاز صفحه ای هست که پس از انتخاب ارسال می کنه دم در خونه .

بیمکث افتضاح از اولش بگم گارانتی این محصول ی دروغ بزرگه ،گاز شیشه ای خریدم بعد چند ماه صفحه ترک خورده در چند جا و مشخصه ترکه در اثر سرما گرما میگه خشه و جز گارانتی نیس روش قورمه سبزی پختی!؟زیاد استفاده کردی؟! خب از اول میگفتین گاز نمایشیه نه برای استفاده ،تازه شما فک کن این گاز برای مصرف دو نفر و استفاده خانگی جواب نداده و در عرض چند ماه صفحه پر از ترک های ریز شده ک در نهایت میترکه!!!برخورد و پاسخگویی بخاطر اینکه شامل گارانتی نشه افتضاح فقط بهانه دو ماهه ک در تلاشم وجواب نگرفتم ،محصول افتضاحیه و خریدش تماما ضرره امیدوارم مثه من گرفتار نشید با خرید از بیمکث،مطمئن باشید با خریدش مثل من مطمئن میشید ک چه افتضاح یه و فقط ضرره کاش گول تبلیغات و نخورده بودم و نخریده بودم🥺تموم

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!