2777
2789
عنوان

طلا بفروشم ماشین ثبت نام کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 68 پست
افرین سیصد چهارصد پول کارکرد چند سال منه ولی اشغال باید بخرم.

ب نظرم ی تیبا دو دسته دوم بگیری خیلی بهتره اگر 206 تمیز هم گیر بیاری عالی یه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

عزیزمـچه مدلیش خریدی بعصی مدلاش اختلافش زیاده بعصیاش کم  گویا چهارنوع کوییک

من کوییک اس آر۱۴۰۲ مونتاژ پارس خودرو

هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمـچه مدلیش خریدی بعصی مدلاش اختلافش زیاده بعصیاش کم  گویا چهارنوع کوییک

من کوییک GXL دراومده برام

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چجوری؟

توی اپلیکیشن دیوار هستند افرادیکه نمیتونن هزینه ماشین رو پرداخت کنند . اونجا برید و حواله خودرو رو بخرید البته باید به قیمت بخرید و اینکه حتما برید دفترخانه و محضری کنید خریدتون رو

بله چرا که نه . ماشینهای سایپا که اصلا سمتش نرید  ایران خودرو هم ۲۰۷ در حال حاضر بهتر به لحاظ ...

چه ماشینی از ایران خودرو ارزش خرید دار که قیمتش پایین باشه از بقیه ایران خودرویی ها ؟البته تا اخر سال تبتنام نیست .سال بعدم خدا داند

سه تاجدید میاد اونا تبتنام دارن امسال منتها حدود پیش بینی قیمتشون بالای هفصد نوشته بود .من نهایت پونصد جورکنم

توی اپلیکیشن دیوار هستند افرادیکه نمیتونن هزینه ماشین رو پرداخت کنند . اونجا برید و حواله خودرو رو ب ...

خیلی گرون درمیاد متاسفانه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چه ماشینی از ایران خودرو ارزش خرید دار که قیمتش پایین باشه از بقیه ایران خودرویی ها ؟البته تا اخر سا ...

الان در حال حاضر ۲۰۷ هست که قیمت کارخونه دور و بر ۳۴۰ تا ۴۰۰ هست

پارس بود که اونم تا ۳۵۰ بود که الان شد ۵۵۰ قیمت کارخونه ولی خب اگه بتونیدTu5 ثبت نام کنید بهتر از همه ابنای

بعدش تارا

سورن اصلا ثبت نام نکنید چون اون هم سود ندارع خیلی زیاد

الان در حال حاضر ۲۰۷ هست که قیمت کارخونه دور و بر ۳۴۰ تا ۴۰۰ هست پارس بود که اونم تا ۳۵۰ بود که الا ...

مسئله اینه که اصلا ثبت نام نداره دوست عزیز

چرا دوسال؟امسال پیش فروش کردن سال بعد چرا تبتنام ندارن

دو مرحله ثبت نام کردن که تا آخر سال ۱۴۰۴ ماشیناشون رو همه پیش فروش کردن

بنظر من تا زمانیکه خودروها رو تحویل ندن ثبت نامی ندارن

الان در حال حاضر ۲۰۷ هست که قیمت کارخونه دور و بر ۳۴۰ تا ۴۰۰ هست پارس بود که اونم تا ۳۵۰ بود که الا ...

ممنون محبت کردی.به نطرت طلا بفروشم دست دوم بخرم یا بزارم سالای بعد به امید تبتنامی؟