2777
2789
عنوان

طلا بفروشم ماشین ثبت نام کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 68 پست
شاید شانسیه واسه من ک عالیع البته من مونتاژ پارس خودرو هست نه سایپا

دقیقا شانسیه 

برای یه ماشین خیلی ساده باید سی صدو خورده ای هزینه کنی اخرشم هیچی به هیچی من به شدت ناراضی ام 

مطمئن باش اگر خودم نداشتم خصومتی با سایپا ندارم که بخوام بد بگم 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بله چرا که نه . ماشینهای سایپا که اصلا سمتش نرید  ایران خودرو هم ۲۰۷ در حال حاضر بهتر به لحاظ ...

ثبت نام ندارن اخه, وگرنه خودمم ایران خودرو دوس داشتم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین ماشینی که ثبت نام کردم کوییک بود و بنظر بنده مزخرفترین محصول سایپاس توی ماشینهای سایپا سای ...

دقیقا 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

دقیقا شانسیه  برای یه ماشین خیلی ساده باید سی صدو خورده ای هزینه کنی اخرشم هیچی به هیچی من به ...

خواهر الان ماشینای ایرانخودرو ک نزدیک یک میلیارد پولشه فک میکنی خوبه از۱۴۰۰ب اینور آشغاله...پارس۱۴۰۲ دراومدواسه خواهرم اینقدافتضاح بود رفتن دادن ۹۷خریدن

هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم
نه هیچوقت طلا رشد دلاری داره تا اخر سال صبر کن گرمی ۵ بفروش

واسه همین خیلی شک دارم. میدونم طلا رشدش بیشتره، ولی خب ماشین ندارم حس بدیه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
واسه همین شک دارم عزیزم. 

منم پشیمون شدم اول خاستم بنویسم دیدم فرقش با بازار کمه بیخیال شدم .گویا مدلش خیلی خاهان نداره .انگار اونایی که خواهان نداشته گداشتن فروش .خوباش تو تبتنام گدشته رفته

البته مطمین نیستم حس منه

دقیقا شانسیه  برای یه ماشین خیلی ساده باید سی صدو خورده ای هزینه کنی اخرشم هیچی به هیچی من به ...

افرین سیصد چهارصد پول کارکرد چند سال منه ولی اشغال باید بخرم.

بنظر من اگه میخای ماشین بخری سعی کن امتیاز بخری

چجوری؟

خواهر الان ماشینای ایرانخودرو ک نزدیک یک میلیارد پولشه فک میکنی خوبه از۱۴۰۰ب اینور آشغاله...پارس۱۴۰۲ ...

کلا ایران خیلی وقته ماشین درست و حسابی نداده بیرون فقط پول مفت از ملت میگیرن 

دنا مدل 402هم افتضاحه ولی خب حداقل درحد کوییک داغون نیستن 

پدر من سال 95ی تندر نود گرفت با چهل میلیون تا به الان اخ نگفته 

ماشینای الان دوروزه میوفتن به خرج

خودت داشتی تاالان؟ ملت ایران فقط بلدن انتقاد کنن ویچیزیو ک تجربه نداشتن چون بقیه میگن اونام تکرارکن ...

عزیزمـچه مدلیش خریدی بعصی مدلاش اختلافش زیاده بعصیاش کم 

گویا چهارنوع کوییک