2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخند خو گناه داره گشنس نمیدونم چه غذایی بهشون بدم

نون کوچیک خشک

https://abzarek.ir/service-p/msg/2177762 لینک ناشناس                                                                              این زمین حالش بده..🧊

نون کوچیک خشک

میگن نباید نون بدی منم نون میدادم بهشون هفته ای یکی دوبار ولی نوشته بود نباید نون داد

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺

سبوس نون و یه خوراک تقویتی مخصوص ماهی ☺️

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

وای نه امسال نخریدم دیگه پارسال بعد چند سال گفتم وای دلم میخواد ماهی گلی رفتم یدونه خریدم لامصب مگه میمرد اولاش تو دو روز میدیدم آبشم سبز بدرنگ میشه تند تند عوض میکردم بعد یه مدت دیدم نه اصلا آبشم عوض نکنم این محکم داره به بقاش ادامه میشه فکر کن دوماه آبش رو عوض نگردم گذاشتم گوشه بالکن باز نمرد😵‍💫😑

دیگه چندشمونم میشد شوهرم گفت ببر بنداز تو رودخونه ای جایی فکر میکنم بعد ۵ ماه انداختمش تو رودخونه مطمئنم هنوز زندست سگ جون

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
میگن نباید نون بدی منم نون میدادم بهشون هفته ای یکی دوبار ولی نوشته بود نباید نون داد

عه نمیدونستم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2177762 لینک ناشناس                                                                              این زمین حالش بده..🧊

اسفناج پخته ،غذای خودماهی هم ویتامینی و هم پروتئینی ،نخود پخته ،ذرت پخته،میوه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نون کوچیک خشک

نون بخاطر جوش شیرنش نباید داد 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

[QUOTE=337341360] وای نه امسال نخریدم دیگه پارسال بعد چند سال گفتم وای دلم میخواد ماهی گلی رفتم یدونه خریدم لامصب مگه ..

چه بی رحم چکارش داشتی بدبخت رو 

من هرروز قربون صدقشون میرم بخدا عاشقشونم کنارشون گل گذاشتم تو ظرفشون پتوس گذاشتم آب میذارم میمونه چند روز تو یخچال خنک بهشون میدم بعضی وقتا میبرمشون تو تراس آفتاب به گل ها بخوره

بعد تو انداختی گوشه بالکن؟ عجب

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺