2777
2789
عنوان

حس میکنم یکی طلسمم کرده

180 بازدید | 21 پست

بچه ها من قبلا یع نامزدی ناموفق داشتم 

از روز جدایی. تا الان نزدیک4ساله 

روز خوش‌ ندارم 

همه کارام گره خورده بهم 

خاستگار ندارم 

با یکی اشنا شدم 

چهار بار کات شد اونم دقیقا وقتی که قرار بود جدیش کنیم 

توروخدا بگید چیکار کنم احساس خفگی دارم 

شبا از خواب میپرم 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین حس رو دارم 

(:

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
میخوای شماره سرب سر کن بهت بدم؟ 

سر به سر کن؟

فقط سوره یاسین 

جوابگوعه‌ 

من اگه حاجتیم‌ نداشته باشم برای اینکه آرامش میده میخونم

فقط کافیه بهش حس خوبی داشته باشی :)

من بعضی وقتا هفته‌ای برمیدارم ۷ روز پشت‌سرهم میخونم از ته قلبم 

انقدر خوبه 

امتحان کن 

با صوت شیخ اسلام صبحی دان کن آرامش بگیر 

شبام قبل خواب گوش بده معجزه‌س

🔴این حساب کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد ...🔴

طلسم رو بیخیال شو 

یه نامزدی ناموفق داشتی بخاطر همین (ببخشید میگم )سرخورده شدید 

احتمالا برای بار دوم هم سایه همون نامزدی فراموش نشده باعث مشکل شده 

بجای دنبال دعا بودن دنبال یه تراپیست خوب باش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سر به سر کن؟

سرب سر کردن

یه ظرف آب سرد داره بعدش میگیره بالای سرت و سرب های مذاب رو داخل اوت آب میریزه و اون سرب با توجه به بستگی زندگیت به شکل های مختلفی در میاد و بهت میگه که طلسم و جادو و بستگی داری یا نه و بهت میگه که چیکار کنی

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
بنظرم اون نامزدی بهم خورده رو برا خودت عیب بزرگی دیدی و نتونستی هضمش کنی

ترسیدم اما نه در حدی که قید ازدواج بزنم اونی که باهاش اشنا شدم دوسم داره منم میخامش اما همش کات میشع 

پارسال مرداد ماه قرار بود بیان عقد کنیم اما بهم خورد💔

سرب سر کردن یه ظرف آب سرد داره بعدش میگیره بالای سرت و سرب های مذاب رو داخل اوت آب میریزه و اون سرب ...

شوخی میکنی دیگع🤣🤣

ترسیدم اما نه در حدی که قید ازدواج بزنم اونی که باهاش اشنا شدم دوسم داره منم میخامش اما همش کات میشع ...

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد من زیاد اصرارکردم برا ازدواج بدبخت شدم کاش کاش کاش مجرد میموندم