2777
2789

کارشناس رادیولوژی ام .تو بیمارستان کار میکنم . گاهی اونقدر یه چیزو تکرار میکنیم برا 100 _150 تا مریض که مغزمون هنگ میکنه. مثلا قبل از اینکه عکس بگیریم از همه خانوما باید حتما بپرسیم حامله که نیستی؟!

یه بار که خیلی سرمون شلوغ بود همینطور تند تند کار میکردیم یه آقا نوبتش بود داشت وارد اتاق میشد فوری ازش پرسیدم حامله که نیستی؟!! یارو هنگ کرده بود. همکارا از خنده هش کرده بودن. منم از خجالت صحنه رو ترک کردم.

برام هیچ حسی شبیه تو نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار تو دانشگاه استاد مون اقا بود و کتابها قسمت بندی کرده بود برای کنفرانس من نبودم 

جلسه بعد هر کدوم از بچه ها یه قسمتو‌گفتن سهم توهه 

منم گیج اخری کلاس استاد گفت از هفته بعد کنفرانسا شروع میشه 

منم بین ۳۰_۴۰ تا دانشجوی آماده  سوژه عین مونگلا گفتم 

ببخشید استاد من نمیدونم دقیق از کجا باید بدم 

اونم گفت واستا همه رفتن بهت بگم از کجا باید بدی 

همه بچه ها ریز ریز خندیدن 

من قرمز 

استاد پرو و موذی 

اللهم عجل لولیک الفرج 

منم يه معلم داشتم دماغش بنده خدا خيلي بزرگ بود منم بچه بودم و بازيگوش گرفتم دماغشو از زواياي مختلف كشيدم همين كه نقاشيم يا بهتر بگم اثر هنريم تموم شد اومد بالا سرم و برگرو كشيد و گفت دماغ منو ميكشي يه كاريت كنم كه دماغ منو تا ابد به خاطر داشته باشي و منو فرستاد دفتر و زنگ به مادرم و دونمره از انضباط و سه نمره از درس مربوطه كم شد و اينچنين شد كه من بيخيال هنر ريختن و طراحي دماغ هاي ديگه شدم كه اصل تفريحم در بچگي بود

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
کارشناس رادیولوژی ام .تو بیمارستان کار میکنم . گاهی اونقدر یه چیزو تکرار میکنیم برا 100 _150 تا مریض ...

قيافه مرده بعد از شنيدن حرفت  

یه بار تو دانشگاه استاد مون اقا بود و کتابها قسمت بندی کرده بود برای کنفرانس من نبودم  جلسه بع ...

واقعا؟    

ما برای هر مریضی که میاد باید یه شرح حال ازش بگیریم و رو پاکت عکسش برا دکتر بنویسیم که برا تشخیص کمک کنه. یه خانمی ماموگرافی داشت(عکس سینه ها). ازش پرسیدم مشکلت چیه ؟ برا چی اومدی؟ سابقه فامیلی؟ ترشح؟ لمس توده؟ تغییر شکل؟ گفت نه. چطوری بگم هیچ مشکلی ندارم فقط شوهرم که میاد سمتش خییییلی سینه هام درد میگیره.   

میخواستم بگم خب به شوهرت بگو وحشی یواش تر  

مونده بودم برا دکتر چی بنویسم؟ حساسیت به شوهر.....  

برام هیچ حسی شبیه تو نیست 

منم دادگاه خانواده کار میکردم بعد برای تعیین نهریه باید از خواهان میپرسیدیم که خانم دوشیزه است یا نه 

فکر کنین من اینو از آقاها باید میپرسیدم اوایلش میگفتم ازدواج کردین میگفتن نه دوباره میگفتم نه منظورم اینه عروسی کردین مرده تعجب زده میگفت نه همکارامم که دیگه من شده بودم با نحوه سوال پرسیدنم سوژشون ۶تا چشم به من 

منم با ایما و اشاره و بدبختی از مردا هی میپرسیدم نه منظورم اون عروسی 

بعضی هام خنگ میگفتن یعنی چی 

ولی خداییش بعضیها باهوش بودن زود مگرفتن 

اللهم عجل لولیک الفرج 
من یه بار سرکلاس زمین شناسی بجای کلمه گاز گفتم گوز

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

يه بارم تو آموزشگاه بودم و مشغول رنگ كردن سر يكي از مشتريا بودم بنده خدا خيلي چاق بود از اول يه احساسي بهم ميگفت صندلي كه روش نشسته  بهش وفا نميكنه آقا من همين طور تو فكر بودم كه سهى تالاپي افتاد و نقش زمين شد قسمت خنده دارش صدايي بود كه موقع افتادنش درومد يه صدايي تو مايه هاي تركيدن يه توپ پرآب يهو يكي از بچه ها از اتاق كناري اومد و گفت فكر كنم تو كوچه يا لاستيك تركيد يا ترقه منم كه تا اون لحظه يواشكي ويبره ميرفتم و به خانومه كمك ميكردم جمع و جور شه با صداي بلند خنديدم و خانمه گفت نه عزيزم نه لاستيك بود نه ترقه رسما من تركيدم مادررررررجان