2777
2789
عنوان

یکی منو ببره پیش خودش😭😭

1001 بازدید | 51 پست

خانوما خیلی خستم اینقدر بیچارگی کشیدم دیگه توان زندگی کردن ندارم خونه مادرمم سربار بقیه شدم هیچ جایی برا موندن ندارن یکی بگه چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید سر یک کاری . اینطوری براشون خرج می کنین تو خرح شریک می شید و دیگه سربار نیستید.‌روحیه و اعتماد بنفس خودتم بهتر میشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
برید سر یک کاری . اینطوری براشون خرج می کنین تو خرح شریک می شید و دیگه سربار نیستید.‌روحیه و اعتماد ...

قبلا اینکارو میکردم یکم پول جمع کردم خونه گرفتم اونم پولمو خوردن مادرم نمیدونه بدونه دق میکنه نمیخوام اینجا بمونم

قبلا اینکارو میکردم یکم پول جمع کردم خونه گرفتم اونم پولمو خوردن مادرم نمیدونه بدونه دق میکنه نمیخوا ...

خب بازم برو سر کار. الان هزینه ها بالاس.ب نظرم بهتره 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

چرا باید یه غریبه ببریم پیش خودمون  

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁