2777
2789

با کوچکترین حرف از هرکس سریع بهم میریزم

خوشم از ادامه دادن و حاشیه نمیاد

در مقابل طرف سکوت میکنم

اما خودخوری و گریه کردم تا یه هفته😔😔😔

امروز از عصبانیت دستم میلرزید صبح نزدیک بود دوبار تصادف کنم

خیلی دوست دارم ادم بیخیالی بشم اما نمی‌تونم

الان مغزم انگار باد کرده انقدر که حرفا داره تو سرم میچرخه

از فضای مجازی شروع کن، سعی کن توی بحث ها مشارکت داشته باشی، به نحوه حرف زدن بقیه توجه کن و ازشون یاد بگیر در مقابل حرف مخالف یا توهین چجوری واکنش نشون میدن (البته از آدم های پخته و مودب!) یکم بگذره توی واقعیت هم عادت میکنی

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم همینطور بودم 

اما دیدم واقعا تو این جامعه دوام نمیارم 

سعی می‌کنم حقمو بگیرم کسی بهم حرف میزنه جوابشو بدم 

حرف بقیه مهم نباشه برام 

وقتی جواب نمیدی باعث میشه تو سری خور باشی حس حقارت داری تو خلوت خودمو خالی می‌کردم 

اما الان که جواب میدم دلم خنک میشه 

عزیزم منم همینطور بودم  اما دیدم واقعا تو این جامعه دوام نمیارم  سعی می‌کنم حقمو بگیرم ک ...

اخه اینبار پشت سرم جلوی دخترم بهم حرف زدن

دخترم ۸ سالشه

خیلی ناراحت بود

الان اگه چیزی بگم دخترم رو خراب میکنم

من همیشه از جر و بحث فراری بودم همیشه فقط خودمو اذیت کردم

مطمئن نیستم اما ممکنه سردمزاج باشین روحیه آسیب پذیر تری دارن این قشر و دعوایی نیستن و اهل خودزنی ان

شایدم از جو محیط و خانواده باشه

میتونین برین پیش مشاور کمکتون کنه کمتر اذیت بشین

اخه اینبار پشت سرم جلوی دخترم بهم حرف زدن دخترم ۸ سالشه خیلی ناراحت بود الان اگه چیزی بگم دخترم ر ...

نه چرا خراب کنی دمش گرم اومده بهت گفته اتفاقا بگو دیگه جرئت نمیکنن پیش دخترت بهت حرف بزنن قشنگ به روشون بیار که از دخترتم بترسن