سلام وقتتون بخیر من مدرسه دولتی درس میخونم یه مشکلاتی واسم پیش اومد نتونستم درس بخونم ولی میانگین ۱۵ تا ۲۰ کنکور اردیبهشت زدم و کلی روحیه گرفتم گفتم پرقدرت بخونم واسه تیر معلم زبانم امروز گفت شما مدرسه دولتی هستی شما هیچی نمیشید الکی نخون گفت حاضرم قسم بخورم یکیتونم دانشگاه دولتی نمیارید گفت با ۳۰ درصدم نمیشل کنکور قبول شد چه برسه ۱۵ و ۲۰ درصد تو خبلی گریه کردم و حالم بد شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
بهش میگفتی استاد شما بهتره سرتون رو تن خودتون باشه
واقعاً با حرف یه عده آدم عقده ای خودتو باختی؟
از قدیم گفتن اهدافتو به دیگران نگو نشونشون بده
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اهمیت نده. من خودم تیزهوشان بودم. تو کلاسمون خیلیها پزشکی قبول شدن ولی اون سالی که کنکور دادیم، بهترین رتبهی شهرمون از مدرسهی دولتی بود. اون صد و خوردهای بود، بعدش هم دو تا از همکلاسیهام که دویست و خوردهای بودن. لازم به ذکره که خودم هم هیچی نشدم. :)