2777
2789

دو سالشه اصلا درک نمیکنه چی میگم 

موقع هیجان بال بال میزنه دیشب بیرون بودیم کلام نداره بال بال میزد که مثلا بچه دوچرخشو سوار شه خواهرم و شوهرش نگاش میکردن میخندیدن اداشو درمیاوردن خیلی دلم شکست از دیشب کارم گریه است

بردم کاردرمانی میگه مشکل حسی داره 

شوهرمم اصلا همکاری نمیکنه منم باردارم به زور پامیشم و میشینم فقط میتونم ماساژ باهاش کار کنم خیلی دلم گرفته تنها کاری از دستم برمیاد گریه است نمیدونم چکار کنم 

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببخشید علایم اوتیسم داره باید ببری متخصص مغز و اعصاب 

بردم اوتیسم فقط بال بال نیست مجوعه علائمه ارتباطش با بچه ها خوبه فقط کمتر از سنش میفهمه تاخیر داره با اختلال حسی که بخاطر شرایط محیطی اینطور شده 

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
هیچی حرف نمیزنه یعنی؟

فقط ماما بابا ام همینا موقع بازی یه صداهایی درمیاره همین

انشالله که چیزی نیست ، بچه ها همه مثه هم نیستن بعضیا کندتر بعضیا تندتر ،وقتی برا دوچرخه ذوق کرده یعنی درک داره ،باهاش زیاد حرف بزن تو چشماش نگاه کن حرف بزن شعر براش بخون قصه بگو ، مدام باید باهاش حرف بزنی ،ماساژم خیلی خوبه ، گریه هم نکن به فکر تو دلیت  باش 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

ببخشید میپرسم بچه دوم ناخواسته بود؟

گفتار درمانی میبری؟یا مراکزی که کار میکنن با بچه ها

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

باهاش کلمات کار کن

کتاب فروشی کارت تصاویر دارن بگیر نشون بده و اسامی رو تکرار کن

بهش بگو حرف بزنه تا انجام بدی

مثلا اشاره کر بگو ک بگه بده 

تا نگفته بده اون وسیله رو بهش نده

مگه میخوای بچه تو شکمت هم مشکل پیدا کنه ،گریه که درمان نیست .

خب چکار کنم وقتی فقط خودم تنهام هیچ یاوری ندارم نه شوهر نه خانواده خودم نه خانواده همسرم هیچکس کمکم نیست تازه خانواده همسرم هرهر می‌خندن میگن لاله

جلو تلویزیون نبوده مادام

نه فقط گوشی زیاد دست خودم بود موقعی شیرش میدادم موقعی میخوابوندم 

پسر منم همینجوریه .منتها بال بال نمیزنه .درکش پایینه .حرف نمیزنه .راه هم نیوفتاده. همشم پای تلوزیونه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔