2777
2789
عنوان

یعنی میشه بچم مث بچه های عادی بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 44 پست
حتما عدم تمرکز داره

اره گفتن بخاطر همین اختلال حسی عدم‌تمرکز داره

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

وقت بیشتری براش بذار ، کتاب، کارتون های مناسب و جذاب .

با مشاور و پزشک صحبت کن 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درکت میکنم ،تازه اول راهی ،اینا چیزی نیست بزار بگم اینقدرا دلت و میشکونن که دیگه سر میشی ،ولی خواهرانه میگم بچت و پیش دکتر مغز و اعصاب کودکان ببر و تاکید کن بال بال می زنه و کلام نداره ،با کار درمانی و مرتب پیگیر بودن بهترین نتیجه هارو میگیری ،فقط همت کن ،کاش به شوهرتم می فهموندی اونم باید همکاری کنه،قصه برای بچت خیلی بگو،زیاد نزار تلوزیون ببینه،بچت بهترین میشه طوری که بهش افتخار میکنی

پسر منم همینجوریه .منتها بال بال نمیزنه .درکش پایینه .حرف نمیزنه .راه هم نیوفتاده. همشم پای تلوزیونه

عزیزم نزار زیاد تلویزیون ببینه که هم از نظر کلامی هم درکی از هم سن هاش عقب می افته

انشالله که چیزی نیست ، بچه ها همه مثه هم نیستن بعضیا کندتر بعضیا تندتر ،وقتی برا دوچرخه ذوق کرده یعن ...

عاشق دوچرخه،ماشین، موتور،تاب سرسره ایناس

حلقه هوش یه چنتا میندازه بعد درشون میاره میندازه دور لگوها همینطور  کتاب میاره میگه براش بخونم کتاب خیلی دوس داره، ولی نگاه های بقیه حرفای بقیع قلبم بدرد میاره

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
اره گفتن بخاطر همین اختلال حسی عدم‌تمرکز داره

برادرزاده من نزدیک پنج سالشه چند ماهه اقدام کردن برای درمان دارو گرفته و کلاس می‌ره مادرش خییییلی وقت میزاره براش و واقعا پیشرفت داشته دست رو دست نزار خواهر

ببخشید میپرسم بچه دوم ناخواسته بود؟ گفتار درمانی میبری؟یا مراکزی که کار میکنن با بچه ها

بله رفتم سونو دیدم ۱۳ هفته ام اصلا نمیدونم چیشد

حدود یه ماهه تو خونه آنلاین کاررمیکنم قبلا حضوری میرفتم فقط حسی کار کردن 

به نظرت گفتار آنلاین فایده داره 

هفته آینده زایمانمه اصلا نمیدونمدچکار کنم همش فکر میکنم بدنیا بیاد اولی چی میشه نمیدونم چکار کنم

عاشق دوچرخه،ماشین، موتور،تاب سرسره ایناس حلقه هوش یه چنتا میندازه بعد درشون میاره میندازه دور لگوها ...

بقیه رو ولشون کن همیشه حرفی برای زدن دارن ، بهتر بچتم چشم نکنن ،همون کتاب براش بخون که دوست داره با لحن های مختلف شخصیتارو بگو ،انشالله کم کم راه میوفته 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
باهاش کلمات کار کن کتاب فروشی کارت تصاویر دارن بگیر نشون بده و اسامی رو تکرار کن بهش بگو حرف بزنه ...

کآرت گرفتم زیاد علاقه نشون نمیده 

این روش انجام دادم یکی دو مرتبه خیلی گریه کرد نتونستم تحمل کنم یعنی جوابه واقعا؟

بله رفتم سونو دیدم ۱۳ هفته ام اصلا نمیدونم چیشد حدود یه ماهه تو خونه آنلاین کاررمیکنم قبلا حضوری می ...

حق داری عزیزم شرایطت یکمی سخت شده ، اطرافاینت کسی هست که بتونه کمکت کنه ؟ بچه رو مثلا چند روز در هفته باهاش کار کنه یا ببره جاهایی که براش خوبه ؟

و کلا کمک حالت باشه بعد زایمان ؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

پسر منم همینجوریه .منتها بال بال نمیزنه .درکش پایینه .حرف نمیزنه .راه هم نیوفتاده. همشم پای تلوزیونه

خب احتمالا بی بی دیجیتاله باید تی وی جم شه

کآرت گرفتم زیاد علاقه نشون نمیده  این روش انجام دادم یکی دو مرتبه خیلی گریه کرد نتونستم تحمل ک ...

اره.تکرار کلمات کن.نزار تنبل بازی در بیاره

مثلا موز خواست هی تکرار کن موز،بگو تا نکه نمیدی

عزیزم درکت میکنم ،تازه اول راهی ،اینا چیزی نیست بزار بگم اینقدرا دلت و میشکونن که دیگه سر میشی ،ولی ...

متاسفانه شوهرم با هر زبونی باهاش صحبت میکنم فایده نداره،مغز وواعصاب کودکان بردم گفتن ببرم کاردرمانی که فعلا آنلاین کار میکنم به نظرتون فایده داره؟ فک نمیکنن خدا ممکنه اونام با بچشون امتحان کنه از دیشب خیلی گریه کردم،خدا از زبونت بشنوه امیدوارم روزی مایه افتخارم بشه و ایندتلخیا فراموش کنم 

برادرزاده من نزدیک پنج سالشه چند ماهه اقدام کردن برای درمان دارو گرفته و کلاس می‌ره مادرش خییییلی وق ...

من ناخواسته باردار شدم، شماها زخم زبون نمیزنین باهاش همکاری میکنین ولی من فقط خودم تنهام واقعا سخته ولی تلاش خودمو میکنم چنتا تمرین به همسرم گفتم انجام بده یکی دست دادن،یکی شوت کردن، یکی پیاده روی و غلت هیچکدوم انجام نمیده