2777
2789
عنوان

تو خوابگاه همش حالم بد میشه

171 بازدید | 3 پست

حس میکنم کمبود توجه دارم ازینکه یه نفر نیست که خیلی دوسش داشته باشم و متقابل باشه حس بدی دارم همش کارم شده گریه

امروزم امتحانمو نرفتم:/

حس میکنم هیچ امیدی برای ادامه زندگی ندارم.

هیچی بهم خوش نمیگذره

و البته حس میکنم اونقدر حالم بد شده دوستای هم اتاقیم هم که خیلی هوامو دارن ی روز خسته شن

امیدی، چاره ای؟

مثلا امروز از خدا خواستم امتحان نگیره استادنمون چون کل شب بیدار بودم خوندم براش ولی تو دانشگاه فشارم افتاد نرفتم امتحان بدم اصلا انرژیشو نداشتم ولی امتحان‌گرفت خیلی بچگونه ازین لحاظ فکر میکنم خدا هم باهام نیست😐😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به نظر خودمم دارم من از وقتی یادم میاد از هیچی لذت نبردم دیگه از ی جایی به بعد مخصوصا دانشگا

هوم اگ بتونی جدی برو روانشناس تا شدید نشده ببین علت چیه تو داری محیط دانشگاه پس میتونه یه دلیلش اون باشه دلیل زیادی هست مثل ترسیدن یا افکارت خیلی فکر میکنی به اتفاق حتی نیفتاده

Future's gonna be okay💜army & swiftie