از صبح اومدن یه بچه بی ادب هم دارن من کلی درس دارم تو اتاقمم دارم درس میخونم اصلا درک نمیکنن با اینکه زیاد تعارف نزدیم میخوان شام هم بمونن انگار واجبه😑
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اشکال نداره تحمل کن مهمون هفتاد نوع بلا رو با خودش از خونه میبره بیرون یهنی ارتون دفع میشه
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
اشکال نداره تحمل کن مهمون هفتاد نوع بلا رو با خودش از خونه میبره بیرون یهنی ارتون دفع میشه
فامیل نزدیکمونن خودمم دوسشون دارم ولی الان واقعا باید درک کنن شرایطش نیست از صبح تا شب پذیرای مهمون باشیم من کنکور دارم چند وقت پیش هم خونه مون بودن الان دوباره خودشونو دعوت کردن یه بچه رو مخ هم دارن