2777
2789
عنوان

بازم دعوا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 39 پست
ماهم قرار گذاشته بودیم شوهرم ماهی یه مبلغی بده بهم چند ماه داد اما الان نمیده دیگه میگه نمیخام بدم ه ...

ای بابا چه بد 

حقوقش ثابته؟؟اگه حقوقش ثابته یواش یواش عادت میکنه که حساب کتابارو به خودت بسپاره 

ولی شوهر من شغلش آزاده و‌من اصلا نمیدونم چقدر تو حسابشه چقدر کار میکنه بخاطر همونم مجبوره به من خرجی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فقط منتظرم بره بیرون از خونه نبینمش

کاملا درکت میکنم عزیزم من خودم خیلی خیلی سختمه ازشوهرم پول بگیرم اوایل عقدمون اصلانمیگفتم وازدرون واقعاداغون میشدم که خودش عقلش نمیکشه بهم پول بده بعدهاکم کم بهش گفتم الان عادت کرده تامیگم میخوام برم لیزرپول میزنه یامیگم میخوام برم بازارچیزی میخوام پول میده یه سری گفتم خجالت میکشم ازبابام پول بگیرم دیگه توپیام گفتم باچ سختی ازاون به بعدیاذگرفته ولی خیلی سخته حتی غیرمستقیم گفتنش وقتی مستقیم میگم حس میکنم غرورم متلاشی شده عزت نفسم داغون شده بعدفکرکن چندباربگی بعدشم گوش نده بعدچندبارکه گوش داداونم کمترپول بزنه واقعابده

شایذ دوس دارع درکش کنی شوهر من یادمه ۳٠تومن بهم نداد دعوا انداخت باورت میشه؟ اگه مردا بفهمن بخاطر پو ...

گلم شوهرمنم بدجورخسیسه میشه بگی چجوری درسش کردی؟

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
گلم شوهرمنم بدجورخسیسه میشه بگی چجوری درسش کردی؟

شوهر من خیلی خسیس نبود اما تا حدودی میشه گفت 

من خیلی دعوا میگرفتم سر این موضوعات دیگه باهاش دعوا نگرفتم بهش نشون دادم منم ارزش پول رو میدونم منم خیلی مادی گرا بودم اخع مثلا طلا بخر تولدم یا روز زن حتما طلا بخر که بیخیالش شدم چون واقعا اینا ارزش نداره زندگیتونو خراب کنی

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺