2777
2789
عنوان

بازم دعوا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 39 پست
نه میزاشتم رو میز انقد با حرص فشارش میدادم همینکه خورد به میز شکست

توام دیگ باهاش حساب  کن

بگو  حقوق رو بده دس من

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت نمیشه بعضی وقتا خودش مثه آدم میخره یا خرج میکنه ولی بعضی وقتام میفته رو اون دنده اوایل ناراحت میشدم خودم میدادم میگفتم بخاطر پول خودمو کوچیک نمیکنم بعد دیدم به پول منم چشم داره حالا به زور از حلقومش میکشم بیرون 

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 
فقط کسی که با آدم خسیس زندگی کرده میفهمه چی میگی آدمایِ حسابگری که حساب همه چیو میکنن

متنفرم ازش میگه تو بخاطر پول منو دوس داری میگم نه اما خسیس بازیاش باعث میشه از هم دور بشیم 

اخه صد تومن چیه که بخاطرش دعوا راه میندازه

شایذ دوس دارع درکش کنی شوهر من یادمه ۳٠تومن بهم نداد دعوا انداخت باورت میشه؟ اگه مردا بفهمن بخاطر پول اونا رو میخوای داغون میشن یکم سیاست به خرج بدع من رویع امو عوض کردم الان دیگع خودش حتی حقوق نگیره میکه میخوای از یکی قرض بگیرم پول بریزم تو حسابت یا از پس اندازمون بدم میگم نه حتی گاهی تو کیف پولش یواشکی پول میذارم که بفهمه حواسم بش هست

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺

درکت میکنم 

شوهر‌منم اوایل واسه خرجی دادن به من جونش بالا میومد با اینکه من هرچی هم میداد جمع میکردم‌و خرج خودش میکردم،به شدت مخالف سر کار رفتن منم بود … غرورم به میشد اگه چند بار میخواستم بگم بهم پول بده نقطه ضعفشو فهمیده بودم و هردفعه خرجی نمیداد مینشستم کنارش و میرفتم دیوار آگهی های کار نگاه میکردم‌که بفهمونم بهش میخوام برم سرکار دستم تو جیب خودم باشه سریع همون لحظه پول بهم واریز میکرد …

تا اینکه دیگه یه قانونی گذاشتیم که هر ماه یکم به یکم بهم یه مبلغی رو‌ واریز کنه برای خودم به اونم ربطی نداره که من اون پولو چیکار میکنم …هرچند که همه رو جمع میکنم و موقع خرید خونه و ماشین کمک میکنم …

شایذ دوس دارع درکش کنی شوهر من یادمه ۳٠تومن بهم نداد دعوا انداخت باورت میشه؟ اگه مردا بفهمن بخاطر پو ...

شوهرت یه چیزی حالیشه شوهر من تو عمرم نگفته بهم پول میخای بدم بهت پول لازم داری یا ی چیزی لازم داری تا هزار بار نگم نمیده

درکت میکنم  شوهر‌منم اوایل واسه خرجی دادن به من جونش بالا میومد با اینکه من هرچی هم میداد جمع ...

ماهم قرار گذاشته بودیم شوهرم ماهی یه مبلغی بده بهم چند ماه داد اما الان نمیده دیگه میگه نمیخام بدم هرچی میخای خودم میخرم بازم دوباره اون مکافات ب زور بهش حالی کرده بودم که باید ماهیانه پول بده بهم چند ماه داد اما باز نمیده

شوهرت یه چیزی حالیشه شوهر من تو عمرم نگفته بهم پول میخای بدم بهت پول لازم داری یا ی چیزی لازم داری ت ...

آخه ببین شوهر منم ایطوری نبود که باید روش کاری کنی منم داستانای ترو داشتم🤦🏻‍♀️

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺