2777
2789
عنوان

بازم دعوا با شوهرم

738 بازدید | 39 پست

قرار بود بهم پول بده از دیروز هعی میگم زدی ب کارتم اخه پیامکش غیر فعال شده هعی میگه میزنم میزنم دیگه نگو منم نگفتم گفتم فردا خودش میزنه باز امروز نزد دوباره پرسیدم گفت میزنم اومد خونه دیدم تازه زده انتقال خودشم کمتر زده بود میگم چرا کم زدی زیاد نه ها ۱۰۰تومن کم زده بود میگه فلان جا تو صد تومن دادم بهت نمیدونم چی اخه من با این شوهر چیکار کنم که ۱۰۰تومن تیکه پول رو هم حساب کتاب میکنه 

میگم با اون اون روز میوه خریدم میگه من دادم بهت دیگه به منچه منم فشارم رفت بالا بشقاب ناهار تو دستم بود انقد محکم فشار دادم شکست اخه آدم خسیس درست بشو نیست هرچقدر ازش پول بگیری خسیس خسیسه چیکارش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین چیز تو دنیا زندگی با مرد خسیسه

منم با شوهرم همین مشکلو داره تا تو فشار نباشه پول نمیده

اوایل اذیت میشدم الان شدم مثه خودش باااااااید مجبور بشن

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی