2777
2789
عنوان

با مامانم حرف زدم بعدش انقد خودمو زدم که خدا میدونه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 56 پست

خیلی عقلت کمه خوب نیاد

میزنی خودت ناقص کنی که چی بشه

اصلانیاد.دوبار خودت انجام بدی یاد میگیری مگه اونا که مادر ندارند چطوری بچه بزرگ میکنن.الان خوبت شد معلوم نیست چه بلایی سر بچه آوردی

بعد بچه دنیا اومد برو بمون خونه مامانت لازم نیست اون بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم .خودتو اذیت نکن همه تو خانواده هاشون مشکلاتی رو دارن ولی مامانت واقعا بی فکره که انقد با حرفاش ازارت میده ....مامانتو بزار تو حال خودش باشه دیگه بهش زنگ نزن بچه ی تو شکمت از همه کس تو دنیا واجب تره گناه داره طفل معصوم یه چیز شیرین بخور به چپ دراز بکش ایشالا اکنون میخوره.خدا کریمه غصه نخور گریه هم ممنوع

کاش خدا خودش ببینه من انقد تنهام کمکم کنه زود سرپا شم بخدا قلب نمونده برام دلم از همه شکسته دیگه هیچ ...

عزیزم 🥺❤️

خیلیا تو همچین شرایطی ان 

ولش کن و اهمیت نده 

تو الآن تو شرایط حساسی هستی نباید انقدر به خودت سخت بگیری 

آرامشت و حفظ کن و فقط به بچه و شوهرت فکر کن 

عزیزم الهی سایه مادرت هزارسال بالای سرت باشه اما من مامانم فوت شده بیست و پنج سالمه، منم حامله شم خ ...

توروقران برام دعا کن خیلی دلم شکسته قلبم درد گرفته خدا الهی مادرتو رحمت کنه 

من برای اینکه شوهرم راحت باشه گفتم مامانم بیاد اینجا خونه مامانم نمیشه شوهرم دیر و زود میاد دستش تو ...

شوهرت شام بره خونه مادرش اگه روش نمیشه خونه مامانت راحت باشه، بهتر از اینه ک مامانت بیاد و خدانکرده دعوا پیش بیاد

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
کاش خدا خودش ببینه من انقد تنهام کمکم کنه زود سرپا شم بخدا قلب نمونده برام دلم از همه شکسته دیگه هیچ ...

عزیزم منم مادر نداشتم خودم ب تنهایی بچه بزرگ کردن خدا وقتی میبینه آدم تنهاست کمک میکنه بگو باشه هر چقدر تونستی بیا 

من برای اینکه شوهرم راحت باشه گفتم مامانم بیاد اینجا خونه مامانم نمیشه شوهرم دیر و زود میاد دستش تو ...

نمیدونم حالا ده روز یکم شوهر اذیت بشه ، ولی خودت صلاح میدونی 

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.
من دقیقا مشکل شما رو دارم با این تفاوت که حامله نیستم . بعد ازدواجم برای اولین بار به مامانم زنگ زدم ...

بخدا منم تو حاملگی باید تقریبااستراحت می‌بودم ولی خودم همه کارامو کردم از هیچ کس کمک. نخواستم که اذیت نشن ولی خب ببینتوروخدا

توروقران برام دعا کن خیلی دلم شکسته قلبم درد گرفته خدا الهی مادرتو رحمت کنه 

غصه نخور عزیزم مطمئن باش زایمان کنی دل مامانتم ب رحم میاد. از الان سوره یاسین بخون ک خدا برات درست کنه همه چیز ب خیر و خوشی و راحت بگذره مامان قوی😘💋

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن