2777
2789

تو ماه هشت بارداریم چهار سال ازدواج کردم یه ماجراهایی برامون تو نامزدی بین خونواده ها پیش اومد که هنوز سرکوفتش رو من میشنوم. تنها کسی هم که در تلاشه این رابطه بین مامانم و همسرم رو درست کنه من بودم مامانم انگار نمی‌خواد. امروزم برگشت دو سه بار گفت زایمان کنی ده روز زیاده نمیام بمونم شبا میام خونه خودم گفتم مامان من که تجربه ندارم چیکار کنم بارها اینو گفته یا برگشت گفت اگه فلان بشه و مادرشوهرت بیاد خونت من از خونه میرم بیرون حق نداره بیاد من دعوا راه میندازم‌ بابا زن حامله همینطوریش حساسه کلی هم سرکوفت شنیدم وقتی قطع مردم انقد گریه کردم برا اولین بار انقد زدم تو سرو صورتم که خدا می‌دونه حالم خیلی خراب بود خیلی بی کسم بخدا الان قلبم درد می کنه بچمم تکون نخورده ازون موقع کاش بمیرم برا بچم فقط دلم میسوزه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل به خاطر بچت انقدر خود خوری نکن 

اهمیت نده به حرفاش 

بالخره یه کاری میکنی دیگه 

من دخترداییم بچش به دنیا اومد تک و تنها 

خانوادش شهرستان بودن نیومدن 

خدا بزرگه یه جوری میشه دیگه 

عزیزم الهی سایه مادرت هزارسال بالای سرت باشه

اما من مامانم فوت شده بیست و پنج سالمه، منم حامله شم خودم و خودمم.

نترس تو از پسش برمیای همین الان خودتو بساز بشی یک مادر قوی❤️❤️❤️

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
حداقل به خاطر بچت انقدر خود خوری نکن  اهمیت نده به حرفاش  بالخره یه کاری میکنی دیگه  ...

کاش خدا خودش ببینه من انقد تنهام کمکم کنه زود سرپا شم بخدا قلب نمونده برام دلم از همه شکسته دیگه هیچی ازم نمونده

من دقیقا مشکل شما رو دارم با این تفاوت که حامله نیستم . بعد ازدواجم برای اولین بار به مامانم زنگ زدم گفتم مهمون دارم .ی سوال آشپزی میخواستم بپرسم . گفت چشمت کور بشه . میخواستی تک مجردی یاد بگیری . گفتم باشه مرسی . قطع کردم 

دیگه هم ازش کمک نخواستم

اسی جان سعی کن خودت سر پای خودت وایسی و همه جی رو یاد بگیری من مادرم بنده خدا خیلی کمکم کرد تقریبا ۱۰روز بیشتر موند ولی من سعی کردم همه چیزو خودم تجربه کنم با کمک همسرت کم کم میکذره و یاد میگیری سخت نگیر. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ابروم جلو شوهرم می‌ره انقد مامانمو جلوش‌بردم بالا بهش احترام گذاشتم 

چرا دنیارو واسه خودت سخت میکنی وظیفه مادر نیس وظیفه شوهرته ازت مراقبت کنه مادرت بزرگت کرده شوهرت داده جهازت داده دیگه ولش کن بنده خدارو

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

کاشکی بزرگترا ی کم بزرگی کردن بلد بودن ....

چی بگم ... 

وقتی میبینم بعضی بزرگترا آنقدر رفتار بچگونه دارن خیلی دلم برای بچه هاشون میسوزه و اطرافم هم کم نیستن از این آدما...

عزیزم حق داری ولی تو بسپر به خدا ، خودش کمکت می‌کنه ، دیگه هم اصرار نکن به مامانت ولش کن