2777
2789

متنفرم ازش هی میبخشمش بعد ی ماه کارایی ک کرده میاد جلو چشمم بهم میریزم داغون میشم 

نذاشت زندگی شخصی داشته باشم ار ترسش بهترین موقعیتایی ک داشتم تو سن پایین تر رو از دست دادم کسایی ک فقط قصد آشنایی باهام رو داشتن و موقعیتشون خوب بود ی بار فهمید دارم با ی اقایی اشنا میشم تمام گوشیمو شبونه چک کرد پیامامو ویسا مو خودش پیشنهادی ندلشت از من بزرگتر بود ب خودش ک رسید سه سال با یه خواستگارش دوست بود حالا دیگ افسردگی گرفتم حالا دیگ مث سابق تو جامعه نیستم حالا دیگ پیشنهادی ندارم حالا دیگ خستم دید بابامون معتاده دید مادرم بیمار دچار بیماری روانیه منو قربانی حسادتش کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا نیتش قسمتش بشه

ی اقایی رو دوست داشتم اونم کمی منو دوست داشت بعد از اشنایی بهم خورد ماحرامون اینو فرستادم پیشش ک جوشش بده بعد اومد خونه گفت طرف از من خوشش اومده میخوام باهاش ازدواج کنم مث ابر بهار گریه میکردم و بی تفاوت بود

به وقتت قسمت بشه خودش میاد غصه نخور عزیزم چند سالته 

۲۸ 

میدونم میشه ولی موقعیتایی ک داشتم خوب بودن غیر از اون حداقل ۴ بار ب قصد اشنایی میرفتم بیرون دنیا دستم میومد ن ک انقد تروما ب جونم بندازه ک نوقع صحبت کردن با ی مرد ندونم باید چی بگم 

همش میگفتومن نبودم تو خراب میشدی ولی خدا شاهده کسی تو خیابون نگاش نمکرد ی خاستگار ک براش اومد سه ساااااال باهاش دویت بود میرفت تو پارک و اینور اونور باهاش حرف میزد چرا موقع من بد بود ب خودش ک رسید رفاقت کرد ؟ 

حالا ازدواج کرد ؟

گفت نه همچنان خونه هست .منم یه خاله داشتم همین بود چقدر حسادت مادرمو میکرد مادرم دوسال کوچکتر بود ازش.خالم نزدیک شصت و خورده ای هست همچنان مجرده البته بازنشسته فرهنگیانه.ولی هنوز هنوزه مادرم فوت شده هنوز به مرده مادرم هم حسادت داره در این حد.مادرم فوت شدنی قهر بود با مادرم

خاله منم مادرم و قربانی خودخواهی خودش کرد بابام خیلی کتکش میزند خرجی نمیداد بطوری میزد دست مادرم میشکست بعد خالم نمیزاره مادرم طلاق بگیره میگه ما ابرو داریم خلاصه بعد سی سال جواب کلمه ما ابروداریم و گرفت دوست ندارم بگم چه اتفاق وحشتناکی براش افتاد 😔