2777
2789
عنوان

طراحی لباس

129 بازدید | 6 پست

سلام من بیست و یک سالمه و می‌خوام طراحی لباس یاد بگیریم. از کجا دنبالش کنم بهتره؟ میخواستم برم از آموزشگاه یاد بگیرم چون سریع تر از دانشگاه میشه تمومش کرد! ولی بعد فکر مردم دانشگاه علمی کاربردی تبریز شاید بهتر باشه ! دانشگاه علمی کاربردی شرایطش چطوریه ؟ مثل دانشگاه آزاد چهار سال طول می‌کشه تا طراح لباس شد؟ 

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بيشتر توضیح بدید لطفاً 

دفترچه انتخاب رشته علمی کاربردی رو دانلود کنید اگه نوشته بود کارشناسی طراحی لباس یعنی مدرک لیسانس اون رشته رو میگیرید که چهار سال طول می‌کشه معادل هشت ترم،اگه کاردانی رشته طراحی باشه همون فوق دیپلم هست که دو سال طول می‌کشه معادل چهار ترم

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

دفترچه انتخاب رشته علمی کاربردی رو دانلود کنید اگه نوشته بود کارشناسی طراحی لباس یعنی مدرک لیسانس او ...

ممنونم ازتون ! 

خوابگاه هم میده دانشگاه علمی کاربردی ؟ به نظرتون دانشگاه بهتر از آموزشگاه هست ؟

ممنونم ازتون !  خوابگاه هم میده دانشگاه علمی کاربردی ؟ به نظرتون دانشگاه بهتر از آموزشگاه هست ...

اگه خوابگاه داشته باشه تو دفترچه مینویسه،تو دانشگاه علاوه بر درس طراحی دروس عمومی هم باید پاس کنید مثلاً ادبیات زبان و ...ولی آموزشگاه فقط همون مبحث طراحی رو یاد میگیرید،

مدرک دانشگاهی پرستیژ بالاتری داره ولی ممکنه اون دانشگاه نتونه چیز زیادی بهتون یاد بده و بعد دوباره نیاز باشه برید آموزشگاه تا بیشتر یاد بگیرید

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎