2777
2789
عنوان

شب میخام برم کنسرت عباس قادری

227 بازدید | 12 پست

دیروز شمال بودیم با شوهرم کلأ یه روزه رفتیم همه چی خوب بود فقط روم نشد ب شوهرم بگم بیشتر بمونیم گفتم شاید دستش خالی باشه دوستش زنگ زد گفت میاید بریم کنسرت عباس قادری منم چون تا حالا کنسرت نرفتم از لینورم گفتم شاید دیگه شوهرم منو نبره کنسرت گفتم بریم ولی الان میبینم من متنفرم از عباس قادری بدشم شک دارم اصلأ بتونه بخونه چون خیلی پیره ولی خب چون خانوادم فکر میکنن ما خیلی گشنه ایم یا همش تو جنگ و دعواییم گفتم بریم ک ی ذره بیخیال شن میدونم الان میگید برای کسی زندگی نکن ولی من اگه دیگران نباشن کلأ زندگی نمیکنم چون بد از مامانم دیگه هیچی برام جالب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف پول بلیط که بره تو جیب عباس قادری و امثالش

چرا؟ 

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی