2777
2789
عنوان

کسی که خونش نامرتب و کثیفه سرزنش نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1733 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش میگم کاش خونه ام کثیف بود، از، زور کار نفس ام بالا نمی اومد، ولی خونمون شلوغ بود، بچه ها دور و برم بودن

زندگی نفس میکشید و جاری بود

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من پسرم خیلی شیطونه اسباب بازیاش همش وسطه تازه باردارم  هستم 

سعی میکنم مرتب و تمیز باشه خونم خودم عصبی میشم 

ولی یه فامیل نزدیک داریم یه دختر پونزده ساله داره فقط 

وضع مالی متوسطه خوب دارن 

وای هر بار مجبور میشم برم خونش حالم خراب میشه مبلاشون یجوری روغنی و کثیفه رخت خواباشون یجوری تیره و کثیفن بعد هی میگه وسواس دارم 

دخترشم همیشه بوی افتضاح عرق میده 

واقعا نمیفهمم چرا اینجوریه هربارم از خیابون چندتا گربه میارن و اصلا گربه رو تمیز نمیکنن خب اون که بچه ندارههههه 

بعضی ها ذاتا کثیف و شلخته هستن مگه میشه چیزی برداری سر جاش نزاری؟؟؟ میشه از بیرون بیایی کیفتو پرت ...

تمیزی کلی رو میگم وگرنه من خودم عمرا شلوار وکیوم رو مبل باشه از بیرون بیام اولین کار لباسارو میذارم سر جاش

چرا ولی فرشای کثیف و مبلای داغون و پرده پاره شد رو که نمیشه کاریش کرد

اوه پس حسابی بچه هات شیطونن ،روفرشی بنداز وقتی یکی خواست بیاد جمعش کن ،بچه داری کلا پر از چالشای سخته نمیشه که به بچه گفت خونه رو کثیف نکن نمیفهمه بچه ست مجبوری تحمل کنی تا بزرگ شن 

من یه دختر6ساله و15ماهه دارم ولی همیشه خونم تمیزبرنامه ریزی دارم مثلااشپزخونه اخرشباتمیزمیکنم اتاقاب ...

منم شبا آشپزخونه رو مرتب میکنم میخوابم ولی صبح میشه دوباره بمب میترکه توش .من با این شرایط عمرا شبا طرف کثیف داشته باشم یا رو گاز کثیف باشه تا جایی که بشه تمیز میکنم بعد میخوابم