2821
2789

اورئال خوبه من لانکومم خریدم خیلی فرق عجیبی نداشت

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یادم نمیاد ریمل زده باشم جز عروسیم،😕😕😕چیزی داری بزنم پلکام کم و کوتاه بشن😐😐😐

پلک ???!!!!!

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
من 15ساله اورئال میزنم. آخرین بار 40تومن خریدم

شما ۱۵ ساله ریمل میزنی؟😲😲😲نکن خواهر من اینا همش واسه مژه و چشم ضرره😉😉😉😙😙😙

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

۴۰تومن😲😲

۶۰تومن😲😲

من آخرین ریملی که خریدم دوسال پیش۵تومن😂تازه گفتم چه ولخرجی ای کردماااا

رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین
۴۰تومن😲😲 ۶۰تومن😲😲 من آخرین ریملی که خریدم دوسال پیش۵تومن😂تازه گفتم چه ولخرجی ای کردماااا

هر چی رو ارزون میخری ریمل و کرم و پنکک رو ارزون نخر ، ریمل ارزون ها ضد آبن و همشون موجب ریزش مژه میشن 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘