2777
2789
عنوان

@niniyar_2 به چه حقی تاپیک منو قفل میکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 67 پست

الان شما پست اولت رو ببین چقدر سیلسی گفتی خوب من باید ادیت بزنم حذف کنم تا کل تاپیک حذف نشه و بتونم با شما صحبت کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بلد نیستین. ❌️ اولا چون نمی دونین الان شیفت niniyar_2 نیست. ❌️ دوما کارتون خیلی بده که این ...

اگه خودشیرینیت و ...    تموم شد 

خوش گذشت 

بفرمایید تاپیکای دیگه 

شاید اونجا هم به خودشیرینی شما نیاز بود 

همشو یجا اینجا خرج نکنین براشون

اتفاقا بلد نیستین. ❌️ اولا چون نمی دونین الان شیفت niniyar_2 نیست. ❌️ دوما کارتون خیلی بده که این ...

شما چقدر خودشیرینی میکنی. عزیزم نکنه جدی فکر کردی نی نی یاری!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
عزیزم من تاپیک رو دیدم بهدخاطر اینکه احتمال زیاد داشت تا بحث حجاب بوجود بیاد(تجربه ثابت کرده به عنوا ...

ممنون عزیزم 

الان این برخورد شما همون برخورد منطقی ای هست که از نینی یار انتظار میره ♥️👍

شما چقدر خودشیرینی میکنی. عزیزم نکنه جدی فکر کردی نی نی یاری!

شما هم بهتره ادب داشته باشین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من با آن کاربر بودم با شما نبودم.

عزیزم حق با استارتره. کحا استارتر گفته می خواد تعلیق بشه. خودشم که بلده نی نی یار و تگ کنه. اگه گفته بود می خواد تعلیق بشه و بلد نیست کار شما درست بوده

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
شما هم بهتره ادب داشته باشین.

شما ادب داری که بدون اینکه ازت بخوان میای تو تاپیک یکب که اعتراض داره تگ می‌کنی تعلیقش کنن؟ عزیزم شما خودخواسته داری مسائل رو توضیح میدی قرار نیس تصمیم بگیری کی چی بگه!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین سارا جان من نه اسی رو میشناسم نه هم زیاد با شما برخورد داشتم اما تو این تاپیک سریع اومدی گفتی درخواست تعلیق دارن،تعلیق کن،بذار اسی حرفشو بزنه از آخر دلش خواست میگه تعلیقم کن

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺