2777
2789
عنوان

اگه بچه سه سال و نیم تون همش بزنتتون و جیغ و داد کنه و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 17 پست
پس تاثیر داره روش دیدی گریه میکنه بگو برو هروقت گریه ات کامل تموم شد بیا دیگه میفهمه گریه مردن برات ...

اره وای من دوست دارم با زبون خوش ساکت بشه وتو اتاق تنهایی نترسه ولی نمیشه 🤕😔😔

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
حتما هم انجام بدین اگر مثلا اون روز خوب نبود یه چیز براش نخر یا حتی یه چیز ازش بگیر دلتون بسوزه دوبا ...

اصلا روش تاثیر ندارد تا میگم اذیت کنی اینو نمیخرم برات باز شروع می‌کنه مامان بخر بخر بخر لطفا بخر تا میگم باشه دختر خوبی باش برات میخرم دوباره با گریه میگه تو گفتی برات ...نمیخرم آنقدر یه جمله رو با گریه وزاری تکرار می‌کنه که دیوونه میشم.دلم میخواد سربه بیابون بذارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ابلفظل تنبیهش کن اونجوری فلفل ملفل نه ها باهاش قهر کن هرموقه سرت داد زد تو محکم تر داد بزن شاید ب ...

خسته شدم بخدا آنقدر باهاش بحث کردم الان خوابیده سرم درد می‌کنه 🥺🤧🤧🤧