خشن نه ولی جدی باهاش برخورد کن بگو این کار بی ادباس منم بی ادبارو دوس ندارم دلت میخواد مامانت دوست نداشته باشه؟
Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخدا آنقدر بهش گفتم و اما به گوشش نمیره همچنان داد میکشه و بداخلاقی میکنه
بهش توجه نکن هرموقه داد زد اخم کن بهش بگو یادت نره من مادرتم دوستت نیستم که سرم داد بزنی
Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
باید مقتدر باشید این روی رفتار بچه تاثیر خیلی بدی داره در آینده برای مهار کردنش میتونی شرط بذ ...
وقتایی که چند روز تو خونه ایم خیلی خوب و مودب واروم میشه اما تا میرم خونه اقوام سریع از بچه های بزرگتر از خودش که با تشر با هم صحبت میکنند یاد میگیره و میاد تو خونه تا چند روز اعصابم و به هم میریزه
نمیفهمه هرچی میگم کار خودشو میکنه وصداشو بالاتر میبره
یا ابلفظل تنبیهش کن اونجوری فلفل ملفل نه ها باهاش قهر کن هرموقه سرت داد زد تو محکم تر داد بزن شاید بترسه ولی از الان حساب بردن بهتر از اینه بزرگ بشه جلو جمع سرت داد بزنه عادت کنه به بد اخلاقی باهات