2777
2789

خوب شد راضی بودم ولی ارایشگره یبار بیعانه گرفت و نوبت داد برا ترمیم ۱ ساعت تو راه بودم تا رفتم گفت دیر اومدی انجام نمیدم

امروز دوباره تماس گرفتم با لحن بدی میگه یکماه گذشته ترمیم میکنم ولی پول بیشتری باید بدی ترمیمش ۳۰۰ میشه ولی بیشتر ازت میگیرم چون دیر اومدی

الان پیام داده ۲۰۰ بیعانه بزن تا نوبتت ثبت کنم

واقعا نمیفهمم این کار یعنی چه 

از این دلم‌میسوزه اینقدر تو راه بودم و بیعانه واریز کردم گفت بیعانه ات سوخت میشه ترمیم هم انجام نمیدم

بنظرتون برم پیش یکی دیگه ترمیمش میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق نداره به خاطر دیر اومدن بیعانه رو سوخت کنه. مگه چقدر دیر رسیدی؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

از اول پیش این آرایشگرهای گوه اخلاق و چس کلاس نرید

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
نه برو پیش خودش غلط کرد پول میگیره زبونشم درازه

دیگه دوست ندارم برم‌پیشش باهام بد رفتار میکنه حس مکنم لج کرده

از طرفی هم‌میدونه همسرم تو تعزیرات کار میکنه حس میکنم لج میکنه باهام

منم همینجور شدم اول بهمن فیبروز کردم . اسفند ۱۵۰ ت دادم اسنپ رفتم خانم سرما خورده بود بدون خبر توبتا رو کنسل کرده بود .. منم دیگه نرفتم تا ۳ روز پیش . به نفعم شد چون کلی خطام کمرنگ شده بود . همون ۵۰۰ گرفت 

وقتی دیر میرسی باعث میشی همه ی وقت های بعد شما تاخیر بخوره و آدم‌های دیگه به خاطر شما کارشون به مشکل بخوره بدون بیعانه هم نمیشه وقت رو فیکس کنن چون خیلیا نمیرن و الکی خوششون میاد وقت بگیرن اطلاع نمیدن کنسل کنن.اینجوری توی اون تایم یه مشتری دیگه رو از دست میدن به خاطر شما ولی وقتی بیعانه واریز میکنی حتما میری.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم