2777
2789

دوستان یکی از نزدیکانم بخاطر تخمدان پلی کیستیک لاپاراسکوپی کرده میخوام بدونم بعداز اینکار امکان بارداریش هست خیلی نگرانشم 😞😞😞

کسی هست که لاپاراسکوپی کرده باشه و بعدش باردارشده باشه یا تو اقوامش همچین موردی باشه ؟!

بنظرتون ای وی اف کنه بهتر نیس؟؟؟

همسرم دنياى من👫

بله هست،لاپاراسکوپی هم نکرده باردار شده، خود من،دکترا گفتن محاله طبیعی باردار شی،چسبندگی شدید و کیست خطرناک،دکتر گفت لاپاراسکوپی هم جواب نمیده،باید لوله هاتو برداری و ای وی اف شی،ولی من هیچ کدوم رو نکردم،خداوند معجزه کرد در حقم و باردار شدم،هر چند بچمو از دست دادم ولی اندازه ی یه مادر باردار خوشحال بودم،الانم منتظر معجزه بعدیشم

بله هست،لاپاراسکوپی هم نکرده باردار شده، خود من،دکترا گفتن محاله طبیعی باردار شی،چسبندگی شدید و کیست ...

البته ببخش خیلی مشکلامون شبیه نبود ولی دیدم چند بار تاپیک زدی و نگران بودی گفتم ناامید نشی و همیشه امیدت به خدا باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هست،لاپاراسکوپی هم نکرده باردار شده، خود من،دکترا گفتن محاله طبیعی باردار شی،چسبندگی شدید و کیست ...

اخی ای جاااانم عزیزم

انشالا خدای مهربون دوباره بهت لطف کنه زودهههه زود نی نی دار بشی بله همه چیز در یدقدرت خداونده هیچ چیز مانع اراده ى اون نمیتونه بشه منم همه امیدم به خداست امیدوارم عزیزم خیلی زرد باردار بشه همین طور شما 😊😘😘😘🙏🙏🙏

همسرم دنياى من👫

سلام منم به خاطر تخمدان پلی کیستیک 6 خرداد 96 لاپاراسکوپی کردم الان روز 33 پریودمه ولی هنوز بی بی چک منفیه و پریود هم نشدم.  در ضمن 8 ماه بود فقط با خوردن متفورمین اقدام کردم و جواب نداد

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

آی وی اف اقدام آخره هنوز وقت داره. دکتر من گفت با لاپاراسکوپی به خاطر تخمدان پلی کیستیک 6 ماهوقت داری باردار بشی البته این ماه نشه ماه دیگه دارو میده و در نهایت تا 6 ماه نشه IUI و اگر اونم جواب نداد بعد IVF. پس نگران نباش  

سلام منم به خاطر تخمدان پلی کیستیک 6 خرداد 96 لاپاراسکوپی کردم الان روز 33 پریودمه ولی هنوز بی بی چک ...

سلام عزیزم انشالا که بارداری از بتا ندادی؟بیبی زیاد دقیق نیست نگران نباش انشالا که بارداری

ایشونم واسه معاینه رفته دکتر سونو کرده گفته سه تا تخمک داره امپول داده که ازاد بشن و طبیعی اقزام کنه امیدوارم باردار بشه لاپاراسکوپی کرده و معاینه شده گفته مشکلش خداروشکر کامل حل شده

بازم هرچی خدا بخ اد انشالا جفتتون باردار بشید زوووووده زوووووود

همسرم دنياى من👫

ممنون عزیزم پس اینکه تخمک داشته خیلی امیدوار کننده هست. آزمایش دادم منفیه ولی هنوز پریود نشدم منتظرم ببینم چی میشه. تو هم به من خبر بده اگه باردار شد منم امیدوار بشم  

سلام عزیزم انشالا که بارداری از بتا ندادی؟بیبی زیاد دقیق نیست نگران نباش انشالا که بارداری ای ...

ممنون عزیزم پس اینکه تخمک داشته خیلی امیدوار کننده هست. آزمایش دادم منفیه ولی هنوز پریود نشدم منتظرم ببینم چی میشه. تو هم به من خبر بده اگه باردار شد منم امیدوار بشم  

امروز روز 35 پریودمه. روز 33 آز منفی و روز 34 بی بی منفی اما امروز در کمال تعجب بی بی مثبت شد. با اینکه دو روز پیش آز منفی بود اونم خط واضح و پررنگ در عرض چند ثانیه مگه میشه

امروز روز 35 پریودمه. روز 33 آز منفی و روز 34 بی بی منفی اما امروز در کمال تعجب بی بی مثبت شد. با ای ...

اخی عزیززززم خداروشکررررر خیلی خوشحالم براااات خداروشکر میکنم عزیززززم انشالا عزیزمنم بارداربشه جفتتون نی نی هاتون صحیح وسالم بغل کنید خیلی خوشحالم خانومی اونم دیروز اقدام داشته خداکنه مثبت بشه

همسرم دنياى من👫
من هنوز مامان نشدم آز خونم منفی بود آمپول زدم پری بشم دوباره تلاش کنم    

ای وااای چه بدددد انشالا که این ماه حتماااا مامان میشی.عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی امیدت به خدا باشه از ته دل ارزو میکنم این ماه حتماااا مامان بشی عزیزم 

همسرم دنياى من👫
سلام عزیزم انشالا که بارداری از بتا ندادی؟بیبی زیاد دقیق نیست نگران نباش انشالا که بارداری ای ...

سلام فامیلتون باردار شد؟