2777
2789
عنوان

رنگ موی بلوند با گیاه اسپرک

1463 بازدید | 24 پست

سلام خانما 

من تحقیقات زیادی انجام دادم و چند روش امتحان کردم تا رسیدم به این گیاه به اسم اسپرک. امروز به سختی تونستم از یه جا تهیه کنم سفارش دادم مخصوص رنگ مو هست. میخوام نتیجه شو بهتون بگم هر کسی دوست داره بدونه واقعا بور میکنه یا نه تا فردا منتظر باشه تاپیک نتیجه رو میزارم

و در آخر آیا کسی تجربه استفاده ازین گیاه و داشته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردا تا ظهر نهایتا نتیجه رو با عکس میزارم هر کی خواست بره تهیه کنه انجام بده. تو کل نت هر چی گشتم هیچکس تحربه شو ننوشته بود همه فقط سوال کرده بودن. منتظر این لحظه هیجان انگیز باشید 😁😎

من دیشب ساعت ۷ یه تیکه کوچولو از موهامو قیچی کردم . اسپرک رو دم دادم، و موهامو گذاشتم تو آبه دم کشیده اسپرک. صبح ساعت ۵ درآوردمش بیرون  (چون نی نی دارم زود بیدار میشم) خشک کردم هر چی نگاه کردم تغییر خاصی ندیدم. حالا دوباره همون آب اسپرک با اکسیدان ۶ درصد گذاشتم منتظرم نیم ساعت دیگه نتیجه شو ببینم آیا تغییر کرده یا نه. اینجوری ضرر رنگ رو نداره و ضررش نصفه لاقل... بازم منتظر باشید 😎😁