2777
2789
عنوان

پول نداری بچه نیار

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 79 پست
دنیا هیچوقت نمیگه فردا تو بالایی و من پایین اونایی ک میگن پول نداری بچه نیار نمیشه گف از اساس غلطه ...

خب یه تعدادی هم اول زندگیشون هستند و شاید باید کمی با صرفه جویی بیشتری زندگی کنند نمیشه برا همه نسخه پیچید یا اگر کسی درد دل کرد میشه راهنماییش کرد نه اینکه زخم زبون بزنی...

مثلا تو همون پربازدید خیلیا گفتن اندازه کمتر بخر که به دل بچه نمونه

خدایا شکرت🩷
دوتا خواهر دارم  یکیشون داره برابچش سه تا ماشین شارژی خریده  یکیشون نداره و فقط یک پسر د ...

بچه ما که گریه نمیکنه اون حتمن از پسر خالش دیده خوشش اومده ، راست میگید تا حدودی ولی من بودم یکی از اون ماشین شارژی هارو امانت میدادم خواهرم گناهه حالا که آورده پشتش باشید نمیشه آدم بکشه که ، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه اگه توان مالی و شعوری نداریم بچه نیاریم واقعا درسته ولی اگه اومد دیگه راهی نیست نباید سرزنش کرد 

ولی نمیشه از خوشی های بچمون بزنیم برا بقیه 

جاری من و هسرش جفتش شاغلن و میگن چون ما وقت نداریم تو بچه هاتو جایی نبر که بچه های من گیر ندن منم به دخترم میگم که نگو رفتیم فلان جا ولی میگن .نمیشه بقیه رو بگیم محدود کنن چون ماها توانایی خرید برا بچمون نداریم

هر کی اختیار زندگی خودشو داره منم تو همسایه هام هست چهارتا بچه داره لباس های بقیه رو میپوشونه و بچشو ...

آفرین چیزهای پیش پا افتاده رو که اکثریت می تونن فراهم کنند مثل میوه . اما چیزهای بزرگ تر رو باید به بچه یاد بدن خودشون هم باید تلاش کنند برای به دست آوردنش . بابا زندگی ها 40 ساله این طور آب و رنگ گرفته قبل اش اکثریت توی  روستا و شهرهای کوچیک بودن . اگر قرار بشه این طور پیش بره نسل بشر 100 سال دیگه منقرض می شه 😁😁

خب یه تعدادی هم اول زندگیشون هستند و شاید باید کمی با صرفه جویی بیشتری زندگی کنند نمیشه برا همه نسخه ...

ماها خیلی چیزا و رفتارامون هس ک باید فرهنگ سازی بشه. اینکه من میام میگم الان ندارم و دستم خالیه خیلیا بخان توهین کنن یا نمک رو زخم باشن اصلا درست نیس . دوس دارم حداقل ۲ نفز باهام همدرد باشن همنظر باشن 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

فکرم درگیر شده.نکنه بارداری دومم اشتباه بوده باشه یعنی مایی که در حد متوسط جامعه حساب میشیم باید به ...

هیچ چیزی صد درصد نیست با نظرات مختلف خودتون اذیت نکنین

اونایی که از نظر مالی تامین هستند از نظر عاطفی تامینن؟؟؟ 

چیزی که دارین رو عاقلانه براش بذارین

خدا تو قرآن گفته برای بچه خیلی به خودتون سختی ندین در حد توانتان...

البته که خدا عقل داده، روزی هم داده ما باید حد تعادلش رو پیدا کنیم و تلاش و توکل و صبر گاهی بکنیم

خدایا شکرت🩷
کار قشنگیه..... خیلی قشنگه. موافقم.‌مرسی گفتی و یادم دادی  ولی فلسفه اینکه کسی چیز خوبی داره ب ...

دقیقا همین طوره که می گی . باید از همون بچه گی به بچه ها روحیه تلاش کردن و جنگیدن رو یاد بدن . قرار نیست که همه مثل هم باشن .

ماها خیلی چیزا و رفتارامون هس ک باید فرهنگ سازی بشه. اینکه من میام میگم الان ندارم و دستم خالیه خیلی ...

درسته ولی نباید بگن شما هم نخرین واقعا الان میشه همه ی خوراکی ها رو به مقدار کم هم شده خرید نمیشه من بگم بقیه نرن پیتزایی چون بچم ببینه میخواد 

هیچ چیزی صد درصد نیست با نظرات مختلف خودتون اذیت نکنین اونایی که از نظر مالی تامین هستند از نظر عاط ...

اصلا این دنیا  دنیایی زحمت و تلاش هست و در کنارش هم لذت بردن از چیزهای حلال . این دنیا با تمام خوبی ها و بدی هاش تموم می شه . تربیت درست اگر از ثروت بیشتر نباشه کمتر نیست . کم نبودن آدم های که از فقر و بی چیزی به جاهای بالا رسیدن . کم هم نبودن بچه های ثروتمندی که اموال پدرشون رو نابود کردن . 

اینکه اگه توان مالی و شعوری نداریم بچه نیاریم واقعا درسته ولی اگه اومد دیگه راهی نیست نباید سرزنش کر ...

خب شما کار خودتون کردین یعنی به بچه ها گفتین که نگن ولی به هر حال زندگی همه ش کار نیست شاید بچه هاشون اینطوری بیرون ببرن...

خدایا شکرت🩷
واقعا بچه آوردن دشواره اون دانشمندا نیازاشون اندازه نیازه بچه های امروزی بود خرج مدرسه اینا اینقد ...

درست گفتید 

اگر آینده بچه تضمین نباشه اون پدر و مادری که بچه رو به وجود میارن بزرگ ترین خیانت رو بهش میکند 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )