2777
2789

سلام قشنگا خیلی خوشحالم و حالم خوبه خداروشکر ... چندسال نازایی داشتم و هررررر روش و دکتری که شما بگید رفتم بعد از دو بار آی وی اف منفی که اصلا جنین تشکیل نشد دکترا تشخیص دادن تنها راه بارداری تخمک اهدایی هست خودم اول کلی گریه کردم اما وقتی بهش فکر کردم و عقلانی به حرفهای خانم دکترم گوش دادم دیدم واقعا هیچ فرقی نداره مهم مادر شدنم و به آرامش رسیدن زندگیم هست اما شوهرم و راضی کردنش‌ خییییییلی سخت بود عذابی کشیدم وحشتناک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر 

ان‌شاالله که خیر باشه براتون❣️

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

انشالله مبارکتون باشع

انشالله بسلامتی، خوشبختیشو ببینید😍😍😍

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲.اگروضعت خوبه ولی خسیسی ۳. اگر بیماری جسمی یا روحی داری ۴. اگر زود جوش وعصبی هستی،مطمئن باش اعصاب بچه رو هم نداری  ۵. اگر بیسوادی ۶. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .ایناهمش مهمه،   بچه مسئولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت با دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ،تو اوج جوونیشم شاهد مرگ پدرمادذش باشه،  من خودم مادر دوتا بچه هستم،   ناراحتم میشی، ناراحت  شو اما اینو بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

عزیزم خداروشکر ک حالت خوبه بسلامتی 

تخمک اهدایی روشش چجوریه درمورد توضیح میدی

یعنی تخمک شخص دیگه و اسپرم همسر شما و بعدش تو رحم شما کاشته میشه؟؟؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹