2777
2789

دیشب طاق باز خوابیده بودم ساعت دو و نیم شب یه لحظه احساس کردم یکی رفت رو قفست سینم و پتو رو آروم از روم برداشت. 

هی من بسم الله میگم صلوات میفرستم این ترسه نمی‌رفت. جالبه خودم انگار گوشه ای ایستاده بودم و داشتم صحنه رو نگاه می‌کردم. 

خلاصه به زور چشمم رو باز کردم و دیدم پتو از روم برداشته شده، خیلی ترسیدم. آیا این فلج خوابه؟ 

به نظرتون به روان پزشکم بگم یا نه؟ میترسم فکر کنه دیوونه شدم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همچین چیزی میذاری امثال من باردار می‌ترسیم تو عنوان هم ترسناک نوشتی واقعا که خدا نبخشدت

عزیز جان خوب منم دارم از ترس سکته میکنم

شما که عنوان رو خوندی نمیومدی تو تاپیک، کسی مجبورت نکرده بود که. 

فکر کردم اینجا کمکی بهم میشه وگرنه نمیگفتمش😔 ببخشید

شما تجربه نزدیک به مرگ رو داشتید کسانی که کما میرن این حالت رو تحربه می کنن البته نمی خواهم بترسونمتون یه حالت عرفانی هستش یه درجه ای از فرکانس از بدنت میرسه و می تونی خودت رو ببینی البته برای هر کسی این اتفاق نمی افته برای عارف ها و کسانی که خودشونو نزدیک به خدا می دانند هست

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
چرا همچین چیزی میذاری امثال من باردار می‌ترسیم تو عنوان هم ترسناک نوشتی واقعا که خدا نبخشدت

وا خب نیا تو این تاپیکا مردم ضامن تو نیستن ک

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂