2777
2789
عنوان

هرکی استخاره میخواد بیاد.....

184 بازدید | 36 پست

اول بگم استخاره امام زمانه و با تسبیح میگیرم ...

دوم اینکه استخاره شرایط داره ...شما باید حتما سر 2یا چند امر دودل باشین و عقل و احساستون نتونن انتخاب کنن و با مشورت گرفتن هم حل نشده باشه و اینجا صلاح کار را از خدا طلب میکنین

حالا اگه شرایط و داری اینکارا رو انجام بده و کامنت بزار من برات بگیرم ببینم خوبه یا .بده یا.میانه هست

دوستان نیست کنین و 1بار سوره حمد و توحید و3مرتبه صلوات فرستاده شود و نیت کنین و کامنت بزارین

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام ببینم برمیگرده؟ تولدشو تبریک یگم؟

عزیزم میانه است

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!