2821
2789

من اهل این نیستم  کلا زندگیم تو مسیر حاشیه قرار بگیره و کلا از اینک بخوام حرفای این و اونو بگم متنفرم 

ولی مادر خواستگارم حرفایی بهم میزنه ک نمیدونم بجز سکوت چی بهش بگم در صورتیم ک اگ ب خواستگارم بگم میره میذاره کف دست مامانش و این ک چرا این حرفا رو گفتی من این رفتارو اصلا دوست ندارم و موندم چیکار کنم از اینطرفم خواستگارم توقع داره هر روز زنگ بزنم مامانش و مامانش ی ساعت حرف بزنه من دوسش دارم اما از اینک ابن حرفارو میزنه اذیت میشم و مجبورم برا اینک حرمت نشکنه سکوت کنم 

چه حرفایی؟

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

هر روز زنگ زدن که زباده رویه،ولی عزیرم الان مرحله خاستگاریه،از حالا اینقدر خودت و سانسور کنی و بهت فشار بیاد درست نیست،هر نشانه کوچیکی تو مراحل اولیه آشنایی و جدی بگیر که بعدا سیل نشه تو زندگیت.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همین که میدونی نمیتونی به خواستگارت حرف دلت رو بزنی و باهاش راحت حرف بزنی چون  صاف میزاره کف دست مادرش ،دلیل محکمی هست برام که جواب منفی بدم چون از این اخلاق خاله زنکی مرد به شدت بدم میاد ،مرد باید جوری باشه که بشه بهش اعتماد و تکیه کرد و حرفی که نمیتونی به کسی بزنی به شوهرت بزنی و بدونی دهنش قرصه....توی این شرایط بودم بیشتر فکر میکردم نه بخاطر مادر خواستگار بخاطر خود خواستگارم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چه حرفایی؟

بابام با خواستگارم مخالفه چون سربازی نرفته 

تا با مامانش صحبت میکنم همش میگ بگو بابات‌کار سربازیشو‌درست کنه اخه ما پای تو موندیم وگرن براش زن میگرفتیم  یا مثلا میگ برادر زادم  هم دیگ ازدواج کرد ...اخ من دیگ سر موته من دیگ این روزاس ک بمیرم و ازاین قبیل صحبتا 

هر روز زنگ زدن که زباده رویه،ولی عزیرم الان مرحله خاستگاریه،از حالا اینقدر خودت و سانسور کنی و بهت ف ...

چ  میدونم مادره ک میگ شما ازدواج کنید من اصلا تو زندگیتون دخالت ندارم چون من خودم ارامش برام خیلی مهمه اینک مدام بحث و شلوغی و حرف باشه معزم ب درد میاد خودپسرشم منو میشناسه ولی حرفاش حس میکنم یجورایی زیر پوستی بهم طعنه میرنه 

خب حرفاش که خوب نیست البته پیش خودش مثلا میخواد برا پسرش کاری بکنه یا قصدشم اینه تو رو غیر مستقیم زده کنه از این ازدواج.من خودم یه خاستگار داشتم در حد دو جلسه صحبت کردن بود ولی خودش به شدت پسندیده بود ما هم تقریبا اوکی بودیم با شرایطش،ولی مادره تا دید ممکنه جدی بشه دور از چشم پسره رفتارایی کرد که ما خودمون گفتیم ولش کن با این مادر نمیارزه جلوتر بریم.

همین که میدونی نمیتونی به خواستگارت حرف دلت رو بزنی و باهاش راحت حرف بزنی چون  صاف میزاره کف دس ...

چندباری قبلا بهش گفتم سر مسئله های دیگ این رفتار رو دیدم بهتره منو راهنمایی کنی چ برخوردی کنم بهم گفته خانواده ی من اینطور نیستن تو اشتباه برداشت کردی تورو خیلی دوست دارن ب اسمت قسم میخورن یا درجا گفته الان بهش زنگ میزنم بینم راست میگی 

در صورتی ک من ازش راهنمایی خواستم ک چ برخوردی درسته 

دیک بعد اون سکوت کردم هرچی ک شده و حرفاشونو از ی گوش شنیدم از ی گوش خارج کردم ولی پسره همش میگ من اخترام خانوادتو دارم تو اصلا ب مادر من زنگ نمیرنی اخه وقتی زنگ میرنم دیگ تا یکی دو ساعت حرف میزنه

خب حرفاش که خوب نیست البته پیش خودش مثلا میخواد برا پسرش کاری بکنه یا قصدشم اینه تو رو غیر مستقیم زد ...

اره در کنار پسره یا حتی خواهر پسره فقط قربون صدقه ام میره اما‌تنها ک میشه دیگ فامیلا از کسایی ک دوس داشت برا پسرش بگیره یا مثلا میگ دیگ خسته شدیم اینقدر منتظر موندیم بابات رو راضی کن 

بعد شرایط پسر خودشو در نظر نمیگیره همش میگ تو چشم و دل سیری یعنی توقعی نداری ما چیزی برات بگیریم😐😐😐خب اره ولی منم اگ برام من چیزی بگیرن ی نوع احترام ب منه 

اره در کنار پسره یا حتی خواهر پسره فقط قربون صدقه ام میره اما‌تنها ک میشه دیگ فامیلا از کسایی ک دوس ...

داره زیر آبت و میزنه از اون موذیاس خلاصه کارت باهاش سخته عزیز دلم مخصوصا انگار پسره ام تحت نفوذشه.والله چی بگم در هر صورت آدم ساده و بی شیله پیله ایی نیست دیگه با خودته بخوای با این غده تو زندگیت ادامه بدی یا نه.

داره زیر آبت و میزنه از اون موذیاس خلاصه کارت باهاش سخته عزیز دلم مخصوصا انگار پسره ام تحت نفوذشه.وا ...

پسره اول سمت من بود مدام باهاش تند حرف میزد اما خودم با پسره حرف زدم مادرته احترامش واجبه بجای عصبانیت باهاش رفیق باش کنارش باش ببین چی بهت میگ حتی باب میلت نبود روب روش بگو چشم بعد کارخودتو بکن دلو نشکن طوری شد ک الان حتی در مقابل خودمم گارد میگیره ولی بازم پشیمون نیستم از حرفام نهایت اینه بهش جواب منفی میدم 

مرسی عزیزم ممنونم  از نظر و‌کمکات خیلی بهم محبت کردی❤️

پسره اول سمت من بود مدام باهاش تند حرف میزد اما خودم با پسره حرف زدم مادرته احترامش واجبه بجای ...

انشالله هر چی خیره و صلاحه برات پیش بیاد.من الان خیلی از ازدواجم راضیم و واقعا این استقلال شخصیت شوهرم رکن زندگیمه چون اجازه دخالت هیچ احدی و تو زندگی نمیده.

انشالله هر چی خیره و صلاحه برات پیش بیاد.من الان خیلی از ازدواجم راضیم و واقعا این استقلال شخصیت شوه ...

خداروشکر عزیزم عشقتون پایدار چشم بخیل ازتون بدور 

واقعا درصدبلایی از موفقیت ازدواجا بسته ب شوهر مستقل داره 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792