2777
2789

بجه ها من ٣ساله عقدم تو اين سه سال يبارم خواهرشوهرام يا مادرشوهرم بهم زنك نزدن حالمو بپرسن يا هم دعوتم كنن كسي هست بقيشو بكم

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

بگو

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

قبلا هرجمعه يا هر اخره هفته ميرفتم خونشون همه كارايه مادر شوهرمو انجام ميدادن طوري شده بود كه خواهرشوهرام نشسته بودن من اشپزي ميكردم تا اينكه ديدم نه اينا پررو شدن ديكه دست به هيجي نزدم و رفتو امدمو كم كردم الان اصلا ديكه نميرم خيلي رفتو امدمو كم كردم طوريكه أز اول ماه رمضون تا الان نرفتم خونشون اونا هم حتي يه زنكي نزدن كه من زندم يا مردم الان مامانم همش دعوام ميكنه كه تو بدجنسي رفتوامد نميكني برو بيا تا شوهرت دلگرم شه شما جايه من بودين همينكارو نميكردين

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
قبلا هرجمعه يا هر اخره هفته ميرفتم خونشون همه كارايه مادر شوهرمو انجام ميدادن طوري شده بود كه خ ...

همسرت چی میگه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

طورين كه من الان دوساله خونه خواهرشوهرم نرفتم هميشه هم ميكم كه دوس دارم بيام خونتون حتي يبارم نكفته كه بيا اون يكي ديكه هم يبار زنك زدم كه ميام خونتون بعد رفتيم دمه در خونشون هرجي در زديم و زنك رو تلفنش جواب نداد درو باز نكردن بعده يه ساعت زنك زِد كه زنك زده بودي من حموم بودم بعده يه ماه كه ديد منو ميكه ادم بابد بفهمه شبه جمعه خونه كسي نره بازم مامانم ميكه تو بدجنسي برو رفتو امد كن درصورتيكه اكه الا زنك بزن من با كله ميرم