2777
2789
عنوان

اگه شوهر یا پارتنر عصبی داری بیا

130 بازدید | 11 پست

چجوری تحمل میکنید؟ چه سیاستی پیش میگیرید واسه اروم نگه داشتن خودش و اوضاع؟

دوست پسرم خیلی بی اخلاق و بی اعصابه اصلا نمیشه باهاش حرف زد هرچی میگم هرکاری میکنم ی سوژه ای پیدا میکنه شروع میکنه به بحث و رو مخ رفتن...یعنی قابلیت اینو داره که ساعت ها به چیزای مختلف گیر بده و سگ بازی در بیاره هیچ قلقی هم نداره نمیدونم چجوری باهاش رفتار کنم دیگه

برای دوس پسر تلاش کردن واقعا کار عبثیه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم باهاش کات کن ، من قبل ازدواج میخواستم با کس دیگه ای ازدواج کنم ک خیلی وقتا همینجوری بود ، فک کن مثلا سر اینکه عینک جدیدمو پیشش نزدم تو خیابون چ دعوایی راه انداخت ، روانمو نابود کرده بود ، باهاش کات کن وگرنه دیوونت میکنه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

هیچی قیدشو بزن ی ... الان ۱۴سالع تو زندگی منه تغییر نرده روانیم کرده اینا خوب نمیشن توام مثل خودشون میکنن

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

مگه نونت دستشه تازه گیرم باشه

بیکاری تحمل میکنی؟ 

کات کن بره بابا

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

وای دنبال یکی باش حال دلتو خوب کنه بت استرس نده 

.

من با یکی بودم هر وقت عصبی میشدم دعوا میکردم جیغ جیغ میزدم فقط می‌خندید میگف بگو بگو یا مسخره بازی در می‌آورد یا تو بعضی موارد برام توضیح میداد 

خیلی کم عصبی میشد اونم جریانی ک حق داشت واقعا رابطمون خیلی خوب بود 

20 ساله با یه آدم عصی دارم زندگی میکنم مجبورش کردم دارو مصرف کنه ولی تهش پیرم کرده

برو جایی که هیچ وقت دستش بهت نرسه

من یه کاربری قدیمی هستم بنام نازناز که از سال 91 عضو بودم ولی ویندوز عوض کردم و پسوردم رو یادم نیومد