2777
2789

سلام خانوما پسر من ۴ ساله میره فوتبال تو این ۴ سال اصلا مربیش بهم بد نگاه نکرده یا کار بی مربوط ید ی حرکت بد اصلا کاری یا حرفی بهم نزده بود تا اینکه پسرم با اینستای من فالو کرده بود اونم درخواست داد پسرم قبول کرده چند وقت بود همش پیامای چرت میفرستاد منم جواب ندادم وبعدش نوشتم منو شما متهلیم لطفا فقط برا کار پسرم ب من پیام بدین اونم گفت تو متولی کم و کاریابی هست و کلی حرف قلمبه سولومبه منم بلاکش کردم حالا تا فکر اینم چطور پسرم شوهرمو راضی کنم باشگاه پسرم عوض کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌ اولا خوب کاری کردی بلاک کردی ووقت تلف نکردی ولی قبول کن اینستای شما حکم خود شما رو داره وقتی فالو کنید برای یک مرد نامحترم حاوی پیام هست ،پس بهتره تو قدم بعد تو این مورد دقت بیشتری کنید

برای اون مورد هم ب همسرت بگو ک حس بدی دارم ازش و...

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
گلم از اینستا انفالو میکردی بلاک هم نمبکردی پیام بخون اگر دیدی کاری هست جواب بده دیدی چرت نوشته نقطه ...

اولش ک جوابشو دادم با خودم گفتم زشته حالا اون چند ساله منو میشناسه ی چیزی نوشته بزار لایک کنم بعدش دیدم داره حرفای نامربوط میزنه

چرا اینجور ج دادی منو شما متاهلیم چیه انگار ناز میکنه🤕 🙄 با تندی باید جواب میدادی  

با تندی هم جواب دادم گفتم من تنهایی هام ب کسی نیاز ندارم دارین صحبت و کش میدید لطفا ب من پیام ندین ،بازم ادامه میداد

عزیزم‌ اولا خوب کاری کردی بلاک کردی ووقت تلف نکردی ولی قبول کن اینستای شما حکم خود شما رو داره وقتی ...

نمیتونم بگم شک میکنه ب منم مشکوک میشه اصلا نمیخوام ب مشکل بخورم از طرفیم نمیخوام اونجا بمونه ک دوباره باهم رو در رو بشیم

نمیتونم بگم شک میکنه ب منم مشکوک میشه اصلا نمیخوام ب مشکل بخورم از طرفیم نمیخوام اونجا بمونه ک دوبار ...

بگو مربیش عوض شده و حس میکنم خوب نیست و..یا بکو دوستش رفته اینم میخاد برع پیش اون خیلی تعریف کردن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.