لولوخانم مدیر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6825 عنوان خدا به داد مادرای بیش فعال برسه | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 33 پست خدایا خسته ام ...نگران آینده خودشم .خانومایی که بچه بیش فعال دارید .... بچه هامون خوب میشن ؟ اخلاقشان خوب میشه ؟ اذیتشون کم میشه ؟ گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 1403/02/11 | 01:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25358 نه زیاد شیطون نیست .... کاراش با اذیته . بزور خواسته هاش رو میخواد . تمرکزش پایینه یکم . مثل پسر من دارو میدید؟ «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
لولوخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6825 مثل پسر من دارو میدید؟ کار درمانی میبرم .دارو تاثیرش موقته گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25358 کار درمانی میبرم .دارو تاثیرش موقته تاثیری هم داشته؟ «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
لولوخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6825 [QUOTE=341500714]تاثیری هم تازه شروع کردم . دوره اش ۴ ماهه . ولی مامان هایی ک میان راضی هستن گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
لولوخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6825 دختر یا پسره؟؟؟ پسر گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25358 چندسالشه پسرتون؟ «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
لولوخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6825 چندسالشه پسرتون؟ پنج سال و ده ماه گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
پروانه،طلایی عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1085 دارو درمانی کردی؟؟پسر منم بیش فعاله، سختیش تا ده سالگیفقط باید مدیریت کنی انرژی شو،خیلی سخته و حق داری برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه
لولوخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6825 دارو درمانی کردی؟؟ پسر منم بیش فعاله، سختیش تا ده سالگی فقط باید مدیریت کنی انرژی شو،خیلی سخته و ... مرسی عزیزم از درکتون . خدا کنه همیشگی نباشه . پسر من زیاد پر جنب و حوش نیست اما اذیتم میکنه. بهانه جو شده . گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
لولوخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6825 دارو درمانی کردی؟؟ پسر منم بیش فعاله، سختیش تا ده سالگی فقط باید مدیریت کنی انرژی شو،خیلی سخته و ... دارو هم داره . آریزور برای پرخاش و ریتالین بزای بهبود تمرکز. ک آریزور میدم . گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
پروانه،طلایی عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1085 دارو هم داره . آریزور برای پرخاش و ریتالین بزای بهبود تمرکز. ک آریزور میدم . حتما کنارش یه ورزش ببربرای این بچه ها کاراته و شنا و کوهنوردی یا صخره نوردی توصیه میشههم انرژیش تخلیه میشه و خیلییییی برای بهبود تمرکز تاثیر داره برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه
پروانه،طلایی عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 1085 مرسی عزیزم از درکتون . خدا کنه همیشگی نباشه . پسر من زیاد پر جنب و حوش نیست اما اذیتم میکنه. ب ... خدا بهت قوت بده، دکتر به من گفت تا ده سالگی نیاز به دارو داره که اونم الان نمیخوره برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه
لولوخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6825 [QUOTE=341706066]حتما کنارش یه ورزش ببر برای این بچه ها کاراته و شنا و کوهنوردی یا صخره نوردی توصیه میشه مرسی عزیزم کگفتی بهم گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
لولوخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6825 خدا بهت قوت بده، دکتر به من گفت تا ده سالگی نیاز به دارو داره که اونم الان نمیخوره تشکر عزیزم همینطور به شما . گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد