2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی کرم به دست و صورتم میزنم🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من‌قبل بارداری هر ماه لیزر کل بدنمو فقط میرفتم الانم هر چند وقت یبار جو میگیرتم میرم کلی محصولات مراقبت پوستی میخرمو استفاده نمیکنم 😂😂 الکی میرن تو کشو کمدم ففط 

مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂 
هیچکدوم البته ماهی ۵۰ تومن میدم سیبیلام لیزر میکنم اگه حسابه ۶۰۰ هم میدم باشگا همین

اتفاقا فقط باشگاه حسابه عزیزم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

لیزر میرفتم ادامه ندادم چون مشکل داخلی دارم اول باید درمان بشه 

کاشت مژه و ناخنم نه چون نمیتونم چیزای مصنوعی رو تحمل کنم 

فقط روتین پوستی دارم 

از این هفته هم بوتاکس