2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی بده؟۳۷۰ با مایع لنز خریدمش مرده گفت یک ساله هست

ن خیلیم بد نیس اما ب راحتی دهب نیس تایم زیادی نمیتونی تو چشمت بزاری 

از گالری لوازم ارایش گرفتی درسته؟ روش نوشته ک دِیلی 

سرچ کن مونا لنز بار بعد از اون سایت خرید کن من ۵ ساله هر روز لنز تو چشامه

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
اگ تولیدش باشه نوشته ماه ۸ ۲۰۲۳ اگ یه ساله باشه هم فقط سه ماه دیگه از تاریخش مونده ها

خاک بر سرش گفت یک ساله هست نکنه اون ۲۰۲۳تاریخ انقضا باشه یعنی از تاریخ گذشته باشه؟

والا گرونن خب   چن روز دیگه هم عروسی داریم همینا استفاده میکنم

مراقب باش 

لبه هاش خراب نخورده باشه مایع لنزتو تند تند عوض کن قطره اشک مصنوعی استفاده کن ک خشکی چشم نگیری

قبل اینکه لنز بزاری هم نفازولین بریز تو چشمت ک قرمز نشه چشات 

راستی اگه لنزت احساس سوزش بهت داد قبل ازینکه بزاری چشمت با اشک مصنوعیه بشورش دیگه تا ساعتهااا چشات نمیسوزه

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
ن خیلیم بد نیس اما ب راحتی دهب نیس تایم زیادی نمیتونی تو چشمت بزاری  از گالری لوازم ارایش گرفت ...

بله از لوازم آرایشی خریدم یه ارایشگاه خیلی معروف گفت از اونجا بخر،میگم تاریخ گذشته نباشه؟

مراقب باش  لبه هاش خراب نخورده باشه مایع لنزتو تند تند عوض کن قطره اشک مصنوعی استفاده کن ک خشک ...

باشه چشم 

حالا من هر بار که میزارم مشکلی ندارم باشه ، فقط اولش یکم تاری دید که عادی میشه

استارتر فک کنم اینی ک‌زده تاریخ انقضاست با نمونه گوگلش مقایسه کردم اونا امین تاریخشون مال اخر ۲۰۲۴ خورده پس صد درصد تولید نیست

نگا کن تو پست بعدیم

هر چه از دوست رسد نیکوست...