2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک میوه نوبرونه پربازدید

7952 بازدید | 269 پست

من با خوندن در باره گوجه سبز و آلوچه دلم خواست

حالا فکر کن بچه باشی کوچیک باشی یکی جلوت بخوره 

واقعا یه سری دل اسی رو شکستن با حرفاشون

پس کی قراره انسانیت رو به بچه ها یاد بدین 

من از یه بنده خدایی شنیده بودم یه بچه هایی هستن که دراگون فروت میارن مدرسه😑واقعا خوردن همچین میوه ای که 80 درصد مردم یکبار نخوردن برای اون بچه تو مدرسه واجبه؟ نمیدونم چی بگم... 

آدم یه وقتایی حسرت چیزایی رو میخوره یا دلش چیزایی رو میخواد که اون لحظه نیست کوچیک و بزرگم نداره

نمیدونم تو این سایت چرا با هم مثل دشمن برخورد میکنن تند و تیز نظر میدن فکر دل شکستن و حق الناس نیستن

حالا اومد یه درد دلی کرد شما چرا آتیشش زدید

نه فقط این کاربر من اولین بار بود تاپیک ازش دیدم ولی زیاد از این تاپیک ها دیدم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

منی که بچم فقط عاشق لقمه خونگیه حتی موز و نارنگی و گوجه سبزو توخونه هم بزور میخوره 

بنظرم تو این وضع فقر مملکت هوای همو داشته باشیم بهتره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حتی اسم این میوه رو  نشنیدم 😂😂

انسانیت یاد بچه هامون بدیم 

از کجا معلوم اونی که داره فردا محتاج نشه 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

دقیقا موافقم باهات

بچه میوه نوبر و گرون تو مدرسه نخوره نمیمیره 

همین خوراکی های روتین مگه چشه ارزش غذایی داره و همه هم دیدن و خوردن 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

من گاهی این موارد رو تو شاگردام میبینم اروم بهشون تذکر میدن و جاابه ک بچه متوجه میشه و گوش میده 

اما مادرش نه ...

ب من زنگ میزنه ک خانم معلم چرا گفتی بچم اناناس نیاره ،پیتزا نیاره ،کباب نیاره 

گفتم اگه کسی دیگه بیاره و بچه شما حسرت بکشه اون لحظا خوبه؟؟

خب این غذاهارو خونه ب بجهها بدید 

برای مدرسه خودتونو هلاک نکنبن

من حتی اسم این میوه رو  نشنیدم 😂😂 انسانیت یاد بچه هامون بدیم  از کجا معلوم اونی ...

اسمش دراگونه ولی مزه کیوی میده

چیزیو از دست ندادی🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منی که بچم فقط عاشق لقمه خونگیه حتی موز و نارنگی و گوجه سبزو توخونه هم بزور میخوره  بنظرم تو ا ...

آخه تو فکر کن یکی اومده پیشت نشسته درد دل میکنه تو باید نیشش بزنی؟ خب اون بچه معلومه چی میشه در آینده فقط خودشو میبینه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

والدین باید چشم و دل سیر باشن و انسان که نذارن بچه با چیزی بره مدرسه که خیلی از بچه ها ندیدن یا آرزوش رو دارن 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بیشترا همینن تو این سایت انگار اگه حرف نزنن اتفاقی نیفتهله خودشون اجازه میدم تمام معادلات زندگی خودشون رو رو بقیه پیاده کنن 

هم قضاوت هم سرزنش هم بی ادبی 

آدم میاد اینجا جواب یه سوالی بگیره باید بی فرهنگی به عده رو ببینه 

تهشم هر چی میشه فحششو دولت و کشور و جامعه میخوره 

یکی نیست بگه جامعه از همین سبک مغزهایی مثل تو تشکیل شده 

من خیلی ناراحت شدم از دست چند تا تاپیک....

واقعاً همین 

خیلی وقتها پول هست اما اون لحظه میوه تو دسترس بچه نیست من دو سال بچه ام مدرسه می‌ره فقط لقمه نون و پنیر با سیب(چون بو ندارن)تازه ماه رمضان اونم نمی دادم میگفتم صبحانه بخور تو مدرسه کسی از خوراکی نخوردن نمردن الان میگه دیگه سیب خسته شدم هویج میذارم

اما پرتقال خیار موز و میوه نوبرانه هرگز نمی ذارم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

به نظرم هر دوتا گروه مقصرن هم اونایی که به بچه هاشون نمیگن قرار نیس هرچی بقیه داشته باشن ما هم داشته باشیم و کلا نباید نگاهت به دهن بقیه باشه تا طرف وقتی یه چیزی میخوره معذب نشه این جز اصول اولیه تربیتیه که به بچه هامون یاد بدیم تو دهن کسی نگاه نکنه و هم این که باید سخاوت رو به بچه هامون یاد بدیم که موقع غذا خوردن به بقیه تعارف کنه در کل به نظرم این دوتا گروه الکی به جون هم افتادن کار همشون اشتباهه فقط من درست میکم ولاغیر😂🤣 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!