2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک میوه نوبرونه پربازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 7953 بازدید | 269 پست

بعضی وقتا بچه ها گیر میدن یا خط ونشون میکشن اگه فلان خوراکی ندی نمیرم مدرسه بچه های الان پر توقع ودرکی از بدبختی مردم ندارن ، من احساس میکنم خیلی پدر مادرا گیر بچه ها افتادن و واقعا توانایی کشمکش با بچه رو ندارن سر هرچیزی حاضرن پول بدن که فقط تموم بشه

من کار اونارو تایید نمیکنم 

ولی بچه هم گناه داره یعنی اینا نمیتونن واسه بچه بخرن 

در ۳۰ یا ۴۰ تمن که به دلش نمونه!!! 

واقعا چه اصراریا به بچع داشتن اونم تواین شرایط 

بعدشم فردل این بچه میرعتو اجتماع اونی که اللن  نوبرانه میخوره 

فردا شاستی بلند زیرپاشه 

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمش دراگونه ولی مزه کیوی میده چیزیو از دست ندادی🤪

😀😀😀

پس کیوی میخورم به نیت دراگون 

خدا قبول کنه😂🤲

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اعتراف میکنم با سی سال سن تا حالا ازنزدیک دراگون فروت ندیدم🧐

منم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

منک هیچوق از اینکارا نمیکنم ولی اگ معلم بگه بیارن پسرم با دوستاش تقسیم میکنه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
😀😀😀 پس کیوی میخورم به نیت دراگون  خدا قبول کنه😂🤲

😂😂😂😂😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بارها شده پسر خودم گفته مامان دوستم امروز ناگت اورد .یا نون خامه ای اورد 

من خیلی دلم خاست 

بهش میگم همیشه ک ادم هرچی دلش بخاد نباید ببره مدرسه 

اما توخونه هرجقدر دوست داره بخوره 

آخه تو فکر کن یکی اومده پیشت نشسته درد دل میکنه تو باید نیشش بزنی؟ خب اون بچه معلومه چی میشه در آیند ...

اصلا بچه ها پز دادنو نمیفهمن ماهاییم که با خرید کفش گرون وکیف گرون و حتی خوراکی گرون بهشون این خصلت بد رو یاد میدیم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
😀😀😀 پس کیوی میخورم به نیت دراگون  خدا قبول کنه😂🤲

اخه کیوی هم گرونه 

امسال هرچی نگاه کردم از کیلو ۴۵ پایین نیومد لامصب🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من گاهی این موارد رو تو شاگردام میبینم اروم بهشون تذکر میدن و جاابه ک بچه متوجه میشه و گوش میده  ...

نسل بعد ما آدم های هستند با تربیت همین عتیقه های به درد نخور خدابه داد جامعه بعدی برسه با این نوع تربیت 

بعضی وقتا بچه ها گیر میدن یا خط ونشون میکشن اگه فلان خوراکی ندی نمیرم مدرسه بچه های الان پر توقع ودر ...

خب اینجاست که تربیت درست آغاز میشه دیگه

قرار نیست بچه هرچی گفت بگی چشم

خود ما اینطوری بودیم‌؟ 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

من کار اونارو تایید نمیکنم  ولی بچه هم گناه داره یعنی اینا نمیتونن واسه بچه بخرن  در ۳۰ ...

هیچ تضمینی نیست 

که اونی که نداره فردا دارا نشه 

و اونیکه داره فردا محتاج 

الان داریم درباره بچه هایی صحبت میکنیم 

که سوای از پولداربودن و نبودن ممکنه چیزی دلشون بکشه 

یکم اگر هوای کوچولو هارو داشته باشم چی میشه مگه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

داستان همیشگی من توی مدرسه

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 
نسل بعد ما آدم های هستند با تربیت همین عتیقه های به درد نخور خدابه داد جامعه بعدی برسه با این نوع تر ...

دقیقا یه سری مادرا رو تو کلاس پسرم میبینم میگم واقعا اینا قراره چی ازشون عمل بیاد وقتی خودشون انقد فقر شعور دارن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری