2777
2789
عنوان

حذف پیام دایرکت اینستا

1406 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من یه پیامی به یکی دادم تو اینستا،پیام ارسال شد،بعد الان نمیتونم پاک کنمممممم،گزینه پاک مداره،نوشته دعوت ارسال شد،پس از پذیرفته شدن دریافتتان میتوامید پیام های بیشتری ارسال کنید،توروخدا مث سگ پشیمونم از پیامم بگید چژوری باید پاک کنم

اومدم یاد بگیرم

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا گزینه دیلیت نداره؟ قندشکنت روشنه؟

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

من یباردستم خورد یه کلیپ مسخره برای یکی که خیلی باهاش رودروایسی داشتم فرستادم هرکاری کردم حذف نشد

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
واقعا گزینه دیلیت نداره؟ قندشکنت روشنه؟

ببین نه من اونو فالو کردم،نه هم اون منو فالو کرده،وقتی پیام میدم میره تو قسمت پیام های درخواستی....الان ینی باید اون پیام منو ببینه دعوتو بپذیره تا من بتونم پاک کنم😐😐😐😐😐😐😐

فالوش نداشتی!؟ پیام رو نگه دار بعدا گزینه حذف رو بزن! اگه گزینه حذف نیومد، بزن بلاکش کن

گزینه حذف نداره،ینی اگ بلاکش کنم نمیفهمه؟؟؟؟؟پروفایلم براش نمیافته؟؟؟؟ولی من مطمئنم ک اون میفهمه من بودم اگ پیامو ببینه😭😭😭😭😭