2777
2789

ملکه اشک ها جدیدا تموم شده ببین

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختران قرن بیستم... رو دیدی؟؟؟

پسر گرگ‌نما... رو چطور؟؟؟

آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :)    دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...

دختران قرن بیستم 

با تو بودن(تعریفشو خیلیی شنیدم)

پسر گرگ‌نما

دوندگان نیمه شب

وایب سئول

شهروند شجاع

سی روز

شکارچیان بدلند

آقا زاده 

پخش زنده 

شریک من 

بالوین 

حقیقتا ندیدم هیچ کدومو جز اولیش 

نمیدونم اصن همشون کره ای و عاشقانه یا چی 

به هرحال شاید کمکت کرد

آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :)    دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...
نه ندیدم کدوم بهتره مثلا خنده دار هست؟

دختران قرن بیستم غمگینه 

اونم ندیدم هنوز 

اینا سینمایی عه هااا گفتی فیلم سینمایی دادم همه رو 

سریال میخای؟؟

من همش سریال میبینم

#رمانتیک

ازدواج ممنوعه 

بازگشت روح

نامه طرفداری، لطفا 

عشق مال احقماست

عشق قراردادی 

فصل های شکوفه 

پشت ها ستاره‌ای 

درخت ها ایستاده میمیرن 

میتونم کمکتون کنم؟ 

غمت نباشه 

جگال مربی ذهن 

کافه حقوق 

زنان کوچک 

بازگشت روح 

وکیل ووی عجیب غریب 

ایکس عزیزی که دوستم نداره 

چرا اون 

پیوند 

حوا 

ام عزیز

بوسه حس ششم 

ووری باکره 

آلیس، سلاح نهایی

قلب خونین 

برگه سفید ازدواج 

حالا وقت نمایشه

ستاره های دنباله دار 

بازی هیچ : هیچ 

یادداشت های رهایی من 

قانون شکنی نوجوانان 

عشق دیوانه 

خواستگاری کاری 

۲۵ و ۲۱ ساله 

هواشناسی عشق 

پلیس های تازه کار 

عشق دیوانه 

اسپانسر

موسیقی متن شماره ۱

بولگسال 

مون شاین 

کاربر یافت نشد 

گل برفی 

علاقه پادشاه 

سرآستین قرمز 

زن بی نظیر 

دالی و شاهزاده از خود راضی

سلول های یومی 1 و 2

تولد آبی 

دهکده ساحلی چاچاچا

دانشگاه پلیس 

تقلید 

هم اتاقیم روباهه 

ویرانگر 

بهار آبی 

من با یک آنتی فن ازواج کردم  

جوانان می 

رودخانه ای که از ماه میگذرد

افسانه سیزف

او هرگز نخواهد فهمید

عاشقان آسمان سرخ

راز عاشقانه من

ثبت جوانی

مرا در خاطرت پیدا کن

شکلات 

او هرگز نخواهد فهمید 

دلم برات تنگ شده 

نوازش قلبت 

تو یه روز زیبا پیدات میکنم 

جنگل 

گرم و دنج

جذابیت مکار

زمانی که عاشق نبودیم

اوه ونوس من

اوه هه یونگ دیگر

قرارداد ازدواج

عشق بی پروا

آهنگ مرگ

آخرین ماموریت فرشته:عشق

وزش نسیم

گونگ شیم خوشگله

غریبه شیرین و من

زندگی طلایی من

مبارزه برای راهم

حرارت عشق

قوی ترین پیک

سی اما هفده ساله

رویارویی

فعلا با عشق و علاقه تمیز کن

چیزی در باران

تو فوق العاده ای

پسر خوشتیپ و جونگ اوم

یک شب بهاری

عشق یه کتابچه راهنماست

دوباره هرگز

عشق زیبا،زندگی شگفت انگیز

اولین عشقم(1و2)

برگ خزان

ملودرام باش

کاملیا شکوفا میشود

سقوط برروی تو

استارت آپ

فراتر از دوستی

از برامس خوشت میاد

بخشی از ذهن خود

دلباخته ای در شهر

باران عشق

وزش باد زمستانی 

عشق مخفی 

تولد یک فرشته

وسوسه

با این وجود

شام دوستانه

با تو بودن (سینمایی)

دختر پروی من

یک عشق بسیار زیبا

#رمانتیک ازدواج ممنوعه  بازگشت روح نامه طرفداری، لطفا  عشق مال احقماست عشق قراردادی&n ...

بفرما