2777
2789
عنوان

عکس🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 38 پست
چقد نازی فیلت ر انداختی؟ولی خوشگلی

فیلتر فقط رنگه 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اره خوشگلی واقعا 

جدی؟🥲

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره به خدا

فداتشم 🥲خوشحال شدم 

بنظرت دماغمو عمل کنم خوب میشه؟

ماشالله هم زیبایی ظاهری دارید و هم زیبایی باطنی و اصطلاحا سیرت، البته زیبایی تون در سطح خودتون است و ...

البته اگر یکسری کارها روی ظاهرتون انجام بدید خیلی خیلی خوشگل تر می شین، مثلا موهاتون را اطو بکشید و از کنار شالتون بریزه پایین  ی مختصر چتری بذارید، چتری را مش کنید، ی مقدار هم آرایش تون را بیشتر کنید عالی عالی می شین

دماغت قشنگه اصلا نیاز به عمل نداره هیچ جای صورتت دستکاری نمی‌خواست 

دماغم از نیم رخ افتضاحه🥲😂

شکستگی دارم