cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عنوان عکس🫠 530 بازدید | 38 پست کاش میشد عکسمو بزارم انقد نترسم شناسایی شم 🥸💔حداقل میتونسم بپرسم نظرتون درمورد قیافه م چیه اصن اعتماد بنفس ندارم همش فک میکنم زشتم🥲هرکی هم بگه خوبی فک میکنم دروغ میگ اینجا همشهریامو دیدم میترسم شناسایی شم 🫠 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/02/10 | 23:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 25320 تا جایی ک من دیدم خوشگلا اعتماد بنفسشون پایین تره و حتی از نظر ۹۰ درصد مردمم کسی زشت باشه بازم جذابیای خودشو داره
curlyhair2 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 8510 منم همش منتظرم یکی عکسم اینجا بزاره 😂 خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 خب شناسایی شی مگه جرمه؟ تنها جاییه ک راحتم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 پی ویتو بذه برا من بفرس نمیتونم🥲من حتی پروفمم تو تل و وات و اینستا عکسمو نذاشتم مذهبی هم نیسم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
مهدیس8787 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2510 نمیتونم🥲 من حتی پروفمم تو تل و وات و اینستا عکسمو نذاشتم مذهبی هم نیسم ت چقد منی🥲🤌 منم میرسم بالا میبینه بابام دست میزنه و میگه ایول بابا :)💜✨️
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 تا جایی ک من دیدم خوشگلا اعتماد بنفسشون پایین تره و حتی از نظر ۹۰ درصد مردمم کسی زشت باشه باز ... من هرچی خوشگل دیدم همشون اعتماد بنفس داشتن اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 ت چقد منی🥲🤌 هعیی🥲خیلی حس بدیه نه؟ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
ضدضربه عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 2284 نمیتونم🥲 من حتی پروفمم تو تل و وات و اینستا عکسمو نذاشتم مذهبی هم نیسم خب زمان دار بفرس ذخیره نمیشه البته هر طور مایلی