2777
2789
عنوان

کی بچه دوماهه داره؟ یا داشته؟

357 بازدید | 37 پست

سلام دوستان بچه من دوماهشه. تا الان خیلی اروم بود فقط شیر میخورد و میخوابید. توی بیداری هم نق نمیزد پستونکش میخورد تو کریرش لم میداد

از بعد واکسن دوماهگی انگار عوضش کردن

1-خوب شیر نمیخوره. نهایت یک یا دو دقیقه. این عادیع؟

2-خوابش سبک شده مدام باید تو بغلم باشه یا رو پا تا بخوابه. این چی اینم عادیه؟ 

3-توی بیداری مدام نق میزنه گریه میکنه. باید مدام براش آواز بخونم یا حرف بزنم. مدام دور و برش نگاه میکنه که باباش و داداشش ببینه. 

تمام روز درگیرشم

چیکار کنم؟ 

دلدرد هم نیست. راحت اروغ میزنه و گاز معده اش دفع میکنه. یک روز یا دوروز درمیان هم دفع داره

توروخدا بیاین تجربه هاتون بگین. ممنون میشم 

همتا اسم خـودمه♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بچه ممکنه یهو دچار چنین تغییراتی بشه بعد از مدتی دوباره یه مدل دیگه میشه چنین رگرسیون هایی ...

ممنونم شیر خوردنش چیکار کنم؟ نگرانم وزن نگیره

همتا اسم خـودمه♥
به گوش هاش دست بزن احتمالا درد میکنه ...یا شاید بچه جایش درد داره وگرنه می‌خوابید..حالا نه ۲۴ ساعته ...

دست زدم ولی انگار ژوریش نیست. بیشتر دلش میخواد بندازمش روی شونه ام و براش آواز بخونم😐

همتا اسم خـودمه♥
پنج روز

من بچم بعد واکسن دوماهگیش نزدیک به ده روز خوابش خیلی سنگین و زیاد شده بود .فکر کنم تا هفت هشت روز بعد واکسن طبیعیه هنوز جاش درد میکنه .واسه همین نق میزنه، از تو برعکس شده نق نقو شده دوسه روز دیگه خوب میشه

بعضی بچه ها بخاطر واکسن بدقلق میشن  بخاطر حس ترسی که اونموقع داشتن  باید مدارا کنی باهاش

ممنونم خدا کنه خوب بشه اقلا خوب شیر بخوره. قبلا خسته میشدم دیگه سینه از دهنش بیرون میکشیدم اما الان اصلا به دودقیقه نمیرسه شیرخوردنش

همتا اسم خـودمه♥
دست زدم ولی انگار ژوریش نیست. بیشتر دلش میخواد بندازمش روی شونه ام و براش آواز بخونم😐

عزیزم 😘😍😍😍🥰🥰🥰خدایا یکی از اینا ....عزیزم اگه با بغل آرومه خب بغلش کن ...گهواره سنتی ببند براش من این کار را کردم آروم میشدن